én sokat szívtam vele, meg az összes ismerősöm, de azt elismerem, h egy iszonyat jó motor, könnyű, a futómű nagyon jó, erős és a nyomatéka a csillagos ég... ha lesz még motorom akkor KTM vagy Berg (még akkor is ha nagyon megsanyargatta a lelkemet...)
07-es alig használt :)
erre meg annyit tudok mondani, hogy GG-t legalább annyian fikázzák mint husaberg-et....
akinek van az egyik leszarozza a másikat... én a gg-t is szerettem, eddig ez is tetszik...
majd kiderül
Hááááát sajnos csak hitelre vesz mindenki szinte mindent.Nekem is arra vittél a el a ktm-et,plussz Afennek a husabergje is arra ment el.De ha arra akarják akkor add el hitelre.Hamar le lehet zongorázni azt is.Azért necces az új árához képest mennyit esik sajnos.De viszem a vevőt ha gondolod!780ért+seggbekuki!
hát ja...most nem lehet eladni semmit, főleg a Gas Gas-t, pedig egy kibajó motor csak senki sem ismeri... ha összehasonlítom az új árával, ami 1,5m körül mozog, én meg 8 kiló környékén árulom, úgy, hogy kemény 1200km (30-35 ü.óra) van benne ez azért elég gáz... mindenki hitelezni akarja a kiba rendszám csak azért kell... könyörgöm minek vesz 8 kilóért hitelre...
,,.............vagy csúnyán kinéző magyarul alig beszélő felvidéken élő nem magyar kollégákkal 502ft-ért és az eladónak természetesen jár az ,,anal"izálás! ,, ,, ,, ,,Hahahaha...
Persze csak viccelek ám.
Ohh vaze,te milyen perverz vagy.Rajtad csak Putyin segíthet vazze. ,, ,, ,,
Elég szépen megy lefelé a motorod ára,de ha el is akarod adni akkor adni,akkor hogy lefog menni az ára.Egyébként mindíg megnézem a használautóóón.
Adok érte cserébe szabolcs megyében egy uborkaföldet,szép pijos cvaktorral és egy rahedli afromagyarral. ,, ,
ja hazaértünk szombaton, király volt minden, aranybarnára süttetem magam. szívesen maradtam volna még egy hetet... egyébként az olasz nők rondák és szőrösek...röviden ennyi
erre meg annyit tudok mondani, hogy GG-t legalább annyian fikázzák mint husaberg-et....
akinek van az egyik leszarozza a másikat... én a gg-t is szerettem, eddig ez is tetszik...
majd kiderül
2. Te Fecc, rakd be ezt a képet a husaberges oldalra mondjuk a Viktor fejével...és ezzel a szlogennel: analizálást vállalok-asszem lehidalnának,....
http://www.mediavida.com/image...
Persze csak viccelek ám.
Elég szépen megy lefelé a motorod ára,de ha el is akarod adni akkor adni,akkor hogy lefog menni az ára.Egyébként mindíg megnézem a használautóóón.
Adok érte cserébe szabolcs megyében egy uborkaföldet,szép pijos cvaktorral és egy rahedli afromagyarral. ,, ,
2657 Szarka Szabolcs
ja hazaértünk szombaton, király volt minden, aranybarnára süttetem magam. szívesen maradtam volna még egy hetet... egyébként az olasz nők rondák és szőrösek...röviden ennyi