hát annyiért nem sok minden fog történni, van fenn kettö is a neten mindeggyik 05-ös eggyik 800, e ft és van benne 900 km-er,, a másik 820, e ft, és 1250 kilométerrel, az imi888-é,,,
Köszi, de abból nálam is túlkínálat van...ellenberger ha valakinek kellenek a képen látható gyári kátéjem kézvédők, az ne habozzon, jelentkezzen izibe! Szintén eladó a képen látható, gyári matricával ellátott hátsó sárvédő/oldalidom egység!
Ha valakit érdekelnek a cuccok, pénteken tudok róluk normálisabb képeket csinálni.
konkrétan szörnyeteg...
hidegen nehezen indult... nagyon nehezen, bevittem promotoba, kornél kicsit átnézte állitgatta, most hidegen papucsba berúgom...
sajnos azt kell mondjam, nem tudunk elvinni, azóta még1 haver vett gépet igy 3-an, fullon indulunk innen
de ha esetleg kiesik akkor természetesen szólok
Köszönöm megvagyok!
Motorozni 2hónapja nemigazán tudtam,edzőtábor miatt,ezért már nagyon várom ezt a tatabányát
Tise pályán lesz,vasárnap! -motorozás ,beszélgetés....... jólérezzük magunkat!
Ha ráérsz mindenképp gyere,szerintem megéri!
990 irányárra rakom fel, egy hozzáértő ajánlata alapján
és majd meglátom mi lesz
Ha valakit érdekelnek a cuccok, pénteken tudok róluk normálisabb képeket csinálni.
Motorod mikorra lesz jó? aztigérted nekem,hogy augusztusban még fogunk együtt motorozni!
Vasárnap jössz tisére?
De telóvédőm van még..
hidegen nehezen indult... nagyon nehezen, bevittem promotoba, kornél kicsit átnézte állitgatta, most hidegen papucsba berúgom...
de ha esetleg kiesik akkor természetesen szólok
Esetleg lennél olyan rendes és megint tudnánk együtt menni Nagyon megköszönném,és akkor most tényleg megfeleznénk a benzinpénzt!
nanáhogy ott leszek, az új szerelemmel
Régebben hirdettél itt KTM kézvédőket, azok megvannak még?
Motorozni 2hónapja nemigazán tudtam,edzőtábor miatt,ezért már nagyon várom ezt a tatabányát
Tise pályán lesz,vasárnap! -motorozás ,beszélgetés....... jólérezzük magunkat!
Ha ráérsz mindenképp gyere,szerintem megéri!