Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a telefonon szoktam játszani.
Gondolom kaksizik is közben, te is olvasol mikor szarsz nem?
Ülök a motoron és motorozok. Erre jó a mootor.

csak elfelejtettem kivenni a skypos üzenetet
Hali,gratulálok mindig tanul az ember!
ja azt tom h ott lehet kapni csak gondoltam hátha dömééknél is akkor nem kéne rendelni meg szarakodni mind1 holnap mek döméékhez veszek cuccokat nem is marad pénzam szal légszűrőfedél majd később mostanában úgye mosom a mocim leszoktam a patakátkelésekről
universalmotors
ok majd csörögj rám és felmegyek
itt vagyok Olivér, mi a baj?
főleg ha elfogy a WC papír
Holnap délelőtt vásárolunk
olyan délután?

Nagyon megköszönném
ulok a wcn es netezek.. Ezert jo az ipod
meghalok.jövő 7től suli+nyelvvizsga tanfolyam és motor sehol
döme
mail
lehúzom én a lendkerekedet mikor menjek föl?
Hát azt kétlem, most voltam a garázsban és még mindig benne van Amúgy meg feltúrtam az egész város motoros üzleteit és még csak hozatni se tudnak nekem motul, motorex olajat, mondván én is meg tudom rendelni a netről...ez azért vicc, úgyhogy vettem egy liter GRO olajat, az a gyári olaja, és mellesleg 1200fttal olcsóbb, mint a motorex, szóval megpróbáljuk, aztán meglátom milyen lesz, 2400ft/liter, nem vészes
Nemtudom kivel!

Hogyan mérjek le mit?
Mérd le és gyere be valamikor!
Passz!
Miért nem csináltatsz?
hellotok!

Döme az elképzelhető hogy a ti műhelyetekben van az én blokkomhoz való lendkeréklehúzó?
A Te motorodban levő 125 ös blokkal mennek a Spanyol gyorsasági versenyben. . .
Azt leszögezhetem, hogy a GG 450/4T 2005-től lett jó motor.
Az enyémben 10.000 Km van És még a szelepfedelet sem kellett soha levennem. . .
ZOZIIIIIIIIIIIIIIII
Nekem eddig csak pozitív tapasztalataim vannak a Gas Gassal, nagyon könnyű, nagyon erős, kiváló futómű, bár még csak 700km van benne...szóval tartósteszttel nem tudok szolgálni A karburátoron kívül nem is tudnék negatívumot mondani...
ja még annyit hogy a 2T GG-ről még nem hallottam rosszat vagy aki fikázta az még nem ült ilyen gépen... viszont a 450-ekről más a tapasztalat...