Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez az! ott a megoldás!
mondom én szivattyu a megoldás,,,
amikor döntöd a motort jobbra-balra vagy épp egy fatörzsön küszteted át, vagy éppen fejjel lefelé áll a motor, az meg majd ott lifeg, meg ide oda verődik, lötyög belőle a benya, majd jobb esetben be is gyullad....áááá... ki volt ez az IQ fighter....
de ha a csöveket egy közösbe összegyűjtöd , oda rászerelsz egy kis szivattyut, azt meg a tank tetején lévö tulfolyoba bekötöd akkor egy komplett törpe benzin telepet épitettél,,
ez egy hatalmas ökörség szerintem....
Nekem azt mondták, hogy működik Majd meglátjuk
na ezt megnézném....áááá..
Tudod mit találtam ki Ronis a kicsikém vizelettartási problémájira(vagyis kaptam az ötletet), műanyag bombás vagy adrenalinos üveget erősítsek fel a túlfolyó végére, és mikor megtellik öntsem vissza a többi züzemanyag mellé
KÁroly Robert,, ismerem, itt lakik a török ignác utcában,,,
még mindíg emlékszem, töriből Károly Róbert és kora c. 3. tételt húztam, irodalomból a 2. tételt(a címét nem tudom, de az őskorban való kommunikációról szólt), nyelvtanból a rövid és hosszú magánhangzókat...
az írásbeli is be-be ugrik, pedig nem most volt....
én sem azt mondtam, h nem buliztunk, csak féltem az érettségitől. persze mindíg utólag okoskodik az ember, h nem volt azért olyan gáz, de akkor és ott eléggé be voltam sz@rva...
Hát nemtudom, fosok az érettségitől, de attól még járni fogok bulizni, eddig is azt tettem Azért annyira nem hat meg ez az érettségi dolog Lényeg, hogy felvegyenek a rendőrtisztire, vagy a had és biztonságtechnikára...
addig örülj amíg suliba jársz, majd utánna jönnek a "kemény" évek...
középiskolából arra emlékszem hogy elsőbe jó kisfiú voltam, 2.3 buli 1000-rel, 4.-ben fostam az érettségitől ,aztán technikum alatt volt csak igazán erezd el a hajam....
a tanárok,,,
ja, gondolom próbálja besziloplasztozni....
Jó reGGelt, mindjárt itt az a ványadt iskola, most gondoltam bele, hogy idén leszek 4.-es és még 1 rohadt évnyitón se voltam Most is 31.-én 4kor lesz évnyitó, ki az az áladék, aki bemegy akkor?
szerintem éppen valami háziasszonyt probál meggyözni a sziloplaszt vásárlás hihetetlen elönyeiröl,,, vagy nem tudom,,
még nem is írtam, h mennyiért adom.....
tényleg a csempeárusok szíve-lelke merre van: (Feccó), neki külön ajánlatom van...
szerintem dusgazdag leszel,,,
sziasztok fénybenjárók!

és Bálint arról nem is beszélve, h gépátvétel előtt van pofájuk több száz forintot elkérni darabjáért
komolyan mondom nyitok egy rajtszámgyártó kisiparos vállalkozást...
arrol nem is beszélve, hogy elöirás szerintt ez a számsor négyszer kell,, két oldala, eleje, hátad,,
te skyro a 248-as rajtszám az oldboy,, senior kategoria,, igy megöregedtél az éjjel,,,,?
viszont

Jösz TISÉre?
good reGGelt,,