amikor döntöd a motort jobbra-balra vagy épp egy fatörzsön küszteted át, vagy éppen fejjel lefelé áll a motor, az meg majd ott lifeg, meg ide oda verődik, lötyög belőle a benya, majd jobb esetben be is gyullad....áááá... ki volt ez az IQ fighter....
de ha a csöveket egy közösbe összegyűjtöd , oda rászerelsz egy kis szivattyut, azt meg a tank tetején lévö tulfolyoba bekötöd akkor egy komplett törpe benzin telepet épitettél,,
Tudod mit találtam ki Ronis a kicsikém vizelettartási problémájira(vagyis kaptam az ötletet), műanyag bombás vagy adrenalinos üveget erősítsek fel a túlfolyó végére, és mikor megtellik öntsem vissza a többi züzemanyag mellé
még mindíg emlékszem, töriből Károly Róbert és kora c. 3. tételt húztam, irodalomból a 2. tételt(a címét nem tudom, de az őskorban való kommunikációról szólt), nyelvtanból a rövid és hosszú magánhangzókat...
az írásbeli is be-be ugrik, pedig nem most volt....
én sem azt mondtam, h nem buliztunk, csak féltem az érettségitől. persze mindíg utólag okoskodik az ember, h nem volt azért olyan gáz, de akkor és ott eléggé be voltam sz@rva...
Hát nemtudom, fosok az érettségitől, de attól még járni fogok bulizni, eddig is azt tettem Azért annyira nem hat meg ez az érettségi dolog Lényeg, hogy felvegyenek a rendőrtisztire, vagy a had és biztonságtechnikára...
addig örülj amíg suliba jársz, majd utánna jönnek a "kemény" évek...
középiskolából arra emlékszem hogy elsőbe jó kisfiú voltam, 2.3 buli 1000-rel, 4.-ben fostam az érettségitől ,aztán technikum alatt volt csak igazán erezd el a hajam....
Jó reGGelt, mindjárt itt az a ványadt iskola, most gondoltam bele, hogy idén leszek 4.-es és még 1 rohadt évnyitón se voltam Most is 31.-én 4kor lesz évnyitó, ki az az áladék, aki bemegy akkor?
és Bálint arról nem is beszélve, h gépátvétel előtt van pofájuk több száz forintot elkérni darabjáért
komolyan mondom nyitok egy rajtszámgyártó kisiparos vállalkozást...
az írásbeli is be-be ugrik, pedig nem most volt....
középiskolából arra emlékszem hogy elsőbe jó kisfiú voltam, 2.3 buli 1000-rel, 4.-ben fostam az érettségitől ,aztán technikum alatt volt csak igazán erezd el a hajam....
tényleg a csempeárusok szíve-lelke merre van: (Feccó), neki külön ajánlatom van...
és Bálint arról nem is beszélve, h gépátvétel előtt van pofájuk több száz forintot elkérni darabjáért
komolyan mondom nyitok egy rajtszámgyártó kisiparos vállalkozást...
Jösz TISÉre?