Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kaptál választ!
kettőt is
Oké, nem nyúlok hozzák, Szatymaz messze van innen, majd keresek valakit halason, de azért köszi Direkt megnagyobbítottam a postaládánkat, hogy tudd küldeni a trialmotort, szóval még a héten küldhetnéd
Kaptam?
szevasz!
mail
Szevasztok!
sutyerák, tudok neked adni barátom cimét, elérhetőségét, Ö Szatymaz-on lakik, és nagyon vágja a karburálás minden csinját binját, fordulj hozzá valahogy biztos össze tudtok hozni egy találkát,,DE ha nem tudod mit kell csinálni akkor NE ÁLJ NEKI TE karbit állogatni, mert nagyon el tudod baszni,,
morgen GG.
bizony szép győzelem volt

és igen beneveztem egyre
hella
eleinte tartottam tőle hogy az lesz, de a mai nap után... durva.... istentelen durva.... de imádom!
Szia vigyori, gyerkőcök hogy vannak? Neked ugyebár 2t gas gasod van mostmár...karbiszétszedésnek van valami trükkje?
Holnapig még van idő, Ronis komám, aki ingyen küldi nekem a triálmotorját minden reggel felnéz
De az a legbiztosabb ha megvárod aki ért hozzá és ő majd elmondja h mi hogyan van
Értem, köszi, majd lesz valahogy, max feljövök és dobok be pár képet hol tartok épp a szenvedésben
Hát én nem tudom.... még nem szedtem szét az enyémet eddig......
Mz-n úgy volt(tudom nem lehet összehasonlítani a kettőt)de ott csak elzártam a csapot és az alját meg lecsavaroztam és ott tudtam állítani a benzin szinten
Van valami technikája? Vagy csak elzárom a csapot, aztán meg leveszem az alját
Elvileg hnap fogom
Isten vagy, megrendelted már a satyit?
Szép jó estét mindenkinek

sutyerák:
dome74
Ha leveszed a karburátor alját, látsz egy öntött "vállat" a pohárban. addig állítsd a benzinszintet!
Döme, ha vagy írjál már légyszi, holnap szét szeretném szedni a karbit, mert ez már nem állapot, hogy több folyik el, mint amennyit motorozok...mit mondtál a karbi melyik részét kell leszednem és valami könyököt is emlegettél, ha lehet leírnád még1x légyszi, mert nem találom
otthon
csap kiynit szivató felhúz rárúgok eggyet és kettétört amúgy már úgy vettük hogy az a lábtartó heggesztve volt szal biztos azért mostanában nem sűrűn fogok írni mert szar a gépem

hól?
csátok
tegnap eltörtem a jobboldali lábtartómat
250es EXC-T