Sutyerák, irtad hogy egyik haverodat rávetted hogy menjen videozni, miko gyünnek a videjok?
mondjuk én is akartam tegnap valami videofélét csinálni itt a gázvezeték nyomvonalán(egész jo játszotér most hogy turtak bele dombokat) aztán mégse jött össze
Engem meg nem érdekel...viszont az Air Race jó volt, bár nekem legjobban a helikopteres elmebeteg mutatványa tetszett meg persze a Corsair...mondjuk a társaság se volt kutya
Szevasztok! Van egy 2001-es 50-es GAS GAS EC 50 ROOKIE típusú motorom! Kellene nekem pár alkatrész hozzá:(első-hátsó tárcsa, kuplungkar tartójának a darabja meg teleszkóp szimering). Hol lehet ehez a típúshoz a neten alkatrészt szerezni?(Én nemtaláltam hozzá)! Segítségeteket előre is köszönöm!
sziasztok, végre van időm irni...
jó látni hogy legalább az ütemek hangsúlyban vannak a fórumon... GD a Te kettő minuszodat pótolom én
ha minden igaz 31-én már 4t-vel megyek tisére...
Döme, csütörtökön felcsörgetlek kéne ezaz GG-mre...
Lenes hogy-hogy új gépet hajtottál meg? csak nem lecserélted 450-et?
mondjuk én is akartam tegnap valami videofélét csinálni itt a gázvezeték nyomvonalán(egész jo játszotér most hogy turtak bele dombokat) aztán mégse jött össze
Nekem egyszerű...látom az ablakomból...pedig Szentendre nincs közel..
Dorog...
Döme...
mivan mindenki alszik?
Alszotok?
Akkor arany...
jó látni hogy legalább az ütemek hangsúlyban vannak a fórumon... GD a Te kettő minuszodat pótolom én
ha minden igaz 31-én már 4t-vel megyek tisére...
Döme, csütörtökön felcsörgetlek kéne ezaz GG-mre...
Lenes hogy-hogy új gépet hajtottál meg? csak nem lecserélted 450-et?