Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát majd valamikor, most találtam halason 1 srácot, aki 70es gilerával nyomjal, pénteken megyünk motorozni vele
Sutyerák, irtad hogy egyik haverodat rávetted hogy menjen videozni, miko gyünnek a videjok?
mondjuk én is akartam tegnap valami videofélét csinálni itt a gázvezeték nyomvonalán(egész jo játszotér most hogy turtak bele dombokat) aztán mégse jött össze
*csőcső
csúcsú hol nézted őket?
De lehet az egyik fekete helyett egy világosat kéne venni
Mi a véleményetek ezekről a sapikról, egész jó áron vannak, gondoltam megrendelem őket..
Engem meg nem érdekel...viszont az Air Race jó volt, bár nekem legjobban a helikopteres elmebeteg mutatványa tetszett meg persze a Corsair...mondjuk a társaság se volt kutya
feküdjetek hanyatt valahol...akkor nem fárad el a nyakatok...
Nekem egyszerű...látom az ablakomból...pedig Szentendre nincs közel..
én meg azt hogy mennyi pénzt lőnek fel közbe....na meg a nyakam is ugye
www.gasgas.hu
Dorog...
Döme...
Szevasztok! Van egy 2001-es 50-es GAS GAS EC 50 ROOKIE típusú motorom! Kellene nekem pár alkatrész hozzá:(első-hátsó tárcsa, kuplungkar tartójának a darabja meg teleszkóp szimering). Hol lehet ehez a típúshoz a neten alkatrészt szerezni?(Én nemtaláltam hozzá)! Segítségeteket előre is köszönöm!
Te is megijedsz tőle, mint a szegény kutyák? Én csak azt nem szeretem benne, hogy a nyakam megmerevedik
utálom....
Jó reGGelt
Jó reggelt! Ma tüzijáték
És még mindig fenn vagyok
mivan mindenki alszik?
Én is
Én még mindíg fent vagyok.
én most megyek...
Én nem alszok.
mi van puncik?
Alszotok?
Akkor arany...
aha
Csaknem annyira sötétek szerintem cserélhető a kapcsoló
sziasztok, végre van időm irni...
jó látni hogy legalább az ütemek hangsúlyban vannak a fórumon... GD a Te kettő minuszodat pótolom én
ha minden igaz 31-én már 4t-vel megyek tisére...

Döme, csütörtökön felcsörgetlek kéne ezaz GG-mre...
Lenes hogy-hogy új gépet hajtottál meg? csak nem lecserélted 450-et?