Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagyis! a 4 csavar anyája le!
na jól van elrakom magam holnapra, reggel irány Bátaszék... pfejj

Döme Nektek meg jó túrázást, aztán hagyni valami védett gazt, hátha kijutunk mi is egyszer...

holtpont...vagy túl a holtponton?
jah és mit kell csinálni, ha a dugó teljesen lennt van a hengernél és megszorult?

hogyan tudom leszedni a hengert?

(azt tudjuk hogy 4 csavar ki, és valahogy le emelni, de megvan szorulva! )
Egykerekezett és letörte!
hali!
Köszi!
Na de én lépek bocs, h nem vagyok mostanába sokat de elég hulla vgyok!
CSáó!
*sárvédő
Malvin az tudod ki, nem?

neki az XRjén most nincs hátsó sárvődő...lehet, hogy elhagyta de az is lehet, hogy leszedte, ha látom megkérdezem!
hm...

sajnos nem de majd kérdezősködök!
szasztok
4t felé hajlik a srác nagyon, meg 700 pénz a full-maxi plafon ami pénze van motorra
erre a 300-as 2007-es gépre benevezett volna, 720-ra volt hirdetve, persze mire ráugrottuk elkellt...
Nem tudsz vkit akinek van Xr hátsó sárvédőja, tudod amelyik ilyen 45 fokban meg van törve és lámpás!
Állatul! Rendibe mentem felfelé egy kicsit a faházfelé odarántottam úgy emelte az elejét mint a szög nagyon kemény!

Kár, hogy nemtudtam jönni nyerges + motorhiánya miatt is

Holnap 13:00 kor Eurosporton vagy az Eurosport 2n Motocross VB! Asszem a Belga ( ) futam.

Hogy ment a MöZö?
Csá! MA voltam a mamival tokodon meg mociztunk is! Geci halál! Nagyon jó volt!
augusztusi motorozásunk nemhiszem, hogy összejön!
KÖTELEZŐ!
Köszi szépen, majd a szomszédnak meglátjuk milyen anyaga lesz
Döme, nem tudsz valakit s.o.s.-ben a motoromra?
j=ly bazzz....
a kartervédőt én csináltam saját magam a gépre, nem nagy szám, kartonból kisablonozod, azt aluminiumból kivágod és meghajtod... én úgy fogattam fel, hogy vannak kicsi jukak a vázban, azokba menetet vágtam és csavarral odafogattam + gyorskötöző...ennyi....szinte ingyen... javaslat az alulemez min. 4 mm-legyen...
üdv mindenkinek!

hazaértem a nyaralásból, szép volt , jó volt,elmúlt, holnaptol meló 1000-rel...

ebben igazatok van, a profik 2T-vel mennek...ebből kiindulva nem akarja valaki megvenni a gépemet?
Vogue: a haverodat nem érdekli az én gépem? akkor ugyan olyan gépetek lenne és az nektek biztos jó lenne...
Öhöm...én mehetek?