szasztok
4t felé hajlik a srác nagyon, meg 700 pénz a full-maxi plafon ami pénze van motorra
erre a 300-as 2007-es gépre benevezett volna, 720-ra volt hirdetve, persze mire ráugrottuk elkellt...
a kartervédőt én csináltam saját magam a gépre, nem nagy szám, kartonból kisablonozod, azt aluminiumból kivágod és meghajtod... én úgy fogattam fel, hogy vannak kicsi jukak a vázban, azokba menetet vágtam és csavarral odafogattam + gyorskötöző...ennyi....szinte ingyen... javaslat az alulemez min. 4 mm-legyen...
hazaértem a nyaralásból, szép volt , jó volt,elmúlt, holnaptol meló 1000-rel...
ebben igazatok van, a profik 2T-vel mennek...ebből kiindulva nem akarja valaki megvenni a gépemet?
Vogue: a haverodat nem érdekli az én gépem? akkor ugyan olyan gépetek lenne és az nektek biztos jó lenne...
Döme Nektek meg jó túrázást, aztán hagyni valami védett gazt, hátha kijutunk mi is egyszer...
holtpont...vagy túl a holtponton?
hogyan tudom leszedni a hengert?
(azt tudjuk hogy 4 csavar ki, és valahogy le emelni, de megvan szorulva! )
Na de én lépek bocs, h nem vagyok mostanába sokat de elég hulla vgyok!
CSáó!
neki az XRjén most nincs hátsó sárvődő...lehet, hogy elhagyta de az is lehet, hogy leszedte, ha látom megkérdezem!
sajnos nem de majd kérdezősködök!
4t felé hajlik a srác nagyon, meg 700 pénz a full-maxi plafon ami pénze van motorra
erre a 300-as 2007-es gépre benevezett volna, 720-ra volt hirdetve, persze mire ráugrottuk elkellt...
Kár, hogy nemtudtam jönni nyerges + motorhiánya miatt is
Holnap 13:00 kor Eurosporton vagy az Eurosport 2n Motocross VB! Asszem a Belga ( ) futam.
Hogy ment a MöZö?
hazaértem a nyaralásból, szép volt , jó volt,elmúlt, holnaptol meló 1000-rel...
ebben igazatok van, a profik 2T-vel mennek...ebből kiindulva nem akarja valaki megvenni a gépemet?
Vogue: a haverodat nem érdekli az én gépem? akkor ugyan olyan gépetek lenne és az nektek biztos jó lenne...