kettö van, van egy tizenhat és fél éves lányom és egy hétéves fiam,, mind a kettö az exnejemtöl, de a fiamat én nevelem, immár három éve, mert az exasszony besokalt töle, kicsit hiperaktiv a kinder,
azota rájöttem ismét hogy muszáj egy kis fokozatosságot bele vinni, ugyhogy most biciglizni járok a kinderrel,, az egész jo a lábamnak, mozog is meg nem is, és nem tudok félre lépni,,
gurulgatok minden nap,a kis rehabos motorommal, ha van idöm rá, bár tegnap elött sikeresen félre léptem, és simán beszartam,,de igy jár az akinek nincs elég tűrelme kivárni a gyogyulási idöt,,,
hát kéne hozzá
1. láncvezető rezgéscsillapító tok amibe fut a vez.lánc
2. alsó vezérműlánckerék (ami a főtengelyen van)
3. meg amit nyom a feszítő (az is egy műanyag csík amin fut a lánc )
4.olaj/olajszűrő
5.hengerfejpakolás
a balansztengellyel elbánok ...meg van még két beletört csavar azzal is ...blokkot kimosom
a hengerfejet most nézik gépműhelyben......(nagy valószínűséggel menthető )
szerintem nagyjából ennyi
azért mondtam , mert a bontós srác mondta, hogy van egy két jó állapotú bontott blokkja abból kéne 1.-3.-ig a csingi -lingi olcsón . (mondjuk nem ezért hívtuk hanem husqvarna miatt de ő mondta, hogy inkább ktm -jei vannak ) kérdezd meg esetleg..se
ide is beírom azé. Nem keres valaki Ipodot? Van egy fekete-fehér 4.gen 40gigás 32 ezerért, meg egy 20gigás Photo 24ezerért! Címem az adatlapon..bocsi, hogy off... na léptem melóba...csőcső. Andris látogass meg esetleg...se.
talmának nincs elég póver a gépbe
majd ráülteted a motorrra és beleadhatja az energiáit ...te meg a pénzedet
most elképzeltem magam bringán gipszel felszerelve
ne röhögtess mert kiszakad a bordám
majd azért biztos fosni fogok rálépni
mész motorozni már ? jobb már a lábad vagy bal ?
hát kéne hozzá
1. láncvezető rezgéscsillapító tok amibe fut a vez.lánc
2. alsó vezérműlánckerék (ami a főtengelyen van)
3. meg amit nyom a feszítő (az is egy műanyag csík amin fut a lánc )
4.olaj/olajszűrő
5.hengerfejpakolás
a balansztengellyel elbánok ...meg van még két beletört csavar azzal is ...blokkot kimosom
a hengerfejet most nézik gépműhelyben......(nagy valószínűséggel menthető )
szerintem nagyjából ennyi
azért mondtam , mert a bontós srác mondta, hogy van egy két jó állapotú bontott blokkja abból kéne 1.-3.-ig a csingi -lingi olcsón . (mondjuk nem ezért hívtuk hanem husqvarna miatt de ő mondta, hogy inkább ktm -jei vannak ) kérdezd meg esetleg..se