Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csókolom,voltam ma dorogon! vmi tónál voltunk aztán volt ott nagy enduros csapat is tök zsír volt a 45 kmes utat megtettem 24 perc alatt 120 körül mentem egész jól megy az rx
GasGas FSE 450?
Jó kis moci az...
nem kicsit...
450es hangvillára hajt
találtam: Parilla-nal 3400 pénz.....
de most tényleg: mennyibe fáj egy hátsó idom?
piszkálj csak, piszkálj...aztán ha legközelebb csapatunk, nehogy meglepődj...
Üdv nálunk....milyen mocid lesz?
nálunk is most lett vége a "bulinak" , vagyis most értem haza
na vége a bulinak,végül zpbe voltam,hát rakat szar volt
Janikám.
A gumik rendben voltak, elszállítva mind.
Reggel Miki endúró school kezdőknek, így mennem kell. . .
BALFÉK. . .
Kösz Jani..ez jól esett....
Semmi baj Andris, ne aggódj......fejlődni csak úgy lehet ha közben bevállalsz bizonyos apró bakikat is! Minden nagymenő úgy kezdi, hogy kicsit amortizál majd megtanul esni is és akkor aztán........ Csak vigyázz magadra!
Egyébként csak egy embert ismerek -az Andrison kivül- aki ilyen elvakultan indul neki mindennek ami felfelé vezet....Ő a Kátai Peti
Viszont enduróval a nyomomba sem értek már puncik..környék összes siratóját megmásztam már...
Jó, jó...tudom...itt jön az a beszólás hogy "én tudok egy olyat hogy az aztán húbazze, megnemmászod"...nem baj, oda is elmegyek és addig töröm magam, míg fel nem megyek...
Fanatikus vagyok, kérdezzétek meg Janit...mit műveltem az SX-el a multkor...vagy az FSE-vel...igaz hogy ott végül nem mentem fel,de más se...de vagy 4-5ször nekimentem...és egyre dühödtebben...VÁÁÁRJÁÁÁ ERZBERRRRRRRG....GYÜVÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖK!
2005-ös FSE-hez vennék jó állapotú farok idomot....
Itt vagyok Janikám...nem lesz a motorozásból semmi...ma is hoztam a formámat...
Döme motoros képeket akart,íme...
Látom tényleg figyelsz.........na mindegy.......menek nézek egy kis brüsz lii filmet, hogy még pusztitóbb legyek!
Sziasztok mindenki.....holnapra jó csapatásokat!
Na mivan puncik......már tök hiányoztok......ezer éve nem láttalak titeket! Andris, holnap gyere le hozzánk csapatni egy egész naposat, menünk a Tibivel betörjük a két 300-ast
ahogy leírta Jani a vándám nevet..Andris itt termett
figyelek ám, gyerekek!
Döme, sikerült a gumikat elvinni? Mert ha valami gond volt az őrkutyákkal csak szólj és letépem az arcukat
Ma fertelmesen kemény vagyok........most lett vége egy Van-Damme filmnek
A jobb oldali kis tündérkéről szivesen levenném a nagyi csipketeritőjét Remélem az még nem minősül liliomtiprásnak
Gyurikám, bátran elmondhatod neki, hogy van egy hires sztár ismerősöd a TriálosJani
Én csak annyit üzennék magamról, hogy: egy szerény sztár vagyok aki nagyon brutál is tud lenni! 30 éves vagyok, anyámmal élek, van egy macskám és majdnem egy babettával járok és ne legyek kemény? Kemény vagyok Öcsém, csikágó van
Na, küld hozzám de izibe
Apropó, Gábor! Jövőhét szombaton van egy nagy buli amire szeretném ha eljönnél! Triálozni is kellene!
Nos?
ÖÖÖÖÖÖ......Gábor! Azt hiszem, hogy egy kicsikét le kellene ülnünk beszélgetni
Áruló kis hobbit