ja csajom mindíg mondja gondolom nektek is , hogy menjünk kettesben ide meg oda .......
nem értem mindenem 5 meg 6 sebességes ....miért menjek kettesbe?
Szóval:- A 125 ös sm egy bitang kis vas, kb140-150Km/h végsebességgel.
Viszont az egyhengeresek HALÁLA, ha nyélen csapod hosszútávon és ez a 125 ösre fokozottan igaz, mert rohadtul forog és könnyen megragasztható. . .
Ha valóban úgy akarod használni, vegyél mást és utána szidd azt. . .
Amennyiben van tapasztalatod ilyen téren akkor nyugodtan vegyed a GG-t, mert a kategóriája egyik gyöngyszeme.
DE!
A végsebessége közelít a nagyokéhoz, (SM450 kb. 175-180) ezért nehéz visszavenni még akkor is ha hallod a blokkján, hogy döglődik. . .
Ha gondolod holnap(ma) nézek valamiféle kb árakat az alkatrészekre. . .
Üdv!
D.
a SM topicban kérdeztme ott azt mondták h ne vegyek inkább gasgas smet... mert spanyol
de aszondják veri az exc-t (125ben) de biztos forrásból ne vegyek....
folytott 36 LE folytatlan 41 le!
énis gondolkozok rajta :D Menynit bír 1 dugócserével? oylan majdnem teljesgázon....
miylen az alkatrész ellátmánya? mennyire szervízigéynes? egy dugócsere mennyi lóvé?
menyninél kell olajcsere? mennyi a vége? lécci válaszoljatok
Jól hangzik, bár én sosem voltam az a repkedős, kerekezős motoros. . .
Talán ezért szerettem meg az endúrót. .. .
Ha megyek haza (Pestlőrinc) Anyámékhoz, átnézek Csepelre. . .
hát,általában a csepeli pályán amit amotorjaintól 5km re van
még az öreg czúni csinálta...kis edzőpálya..kicsit mi is megtúrattuk géppel,ezdeni frankó.
ez inkább teknikás pálya..szal itt nem lehet 25 métereket repdesni...vájatos kanyarok,vájatos mandiner,homokos kanyar,poros kanyar...pár ugrató..lehet esni jókat
37 Le, elég hirtelen reakciókkal. . .
A Superbike magazin egyik szerkesztője vett anno magának egyet, pedig ők hetente kapnak használatra motorokat. . .
(valamint szerintük 100 Le alatt nem motor a motor és mégis. . )
nem értem mindenem 5 meg 6 sebességes ....miért menjek kettesbe?
ja tegnap este vártam ratyit műszakvégén hogy kettesben lehessünk és csináltam fotót jani kéglijéről!
Valószínűleg Nyáregyházán idén is kint leszünk. . . (Hebo)
Viszont az egyhengeresek HALÁLA, ha nyélen csapod hosszútávon és ez a 125 ösre fokozottan igaz, mert rohadtul forog és könnyen megragasztható. . .
Ha valóban úgy akarod használni, vegyél mást és utána szidd azt. . .
Amennyiben van tapasztalatod ilyen téren akkor nyugodtan vegyed a GG-t, mert a kategóriája egyik gyöngyszeme.
DE!
A végsebessége közelít a nagyokéhoz, (SM450 kb. 175-180) ezért nehéz visszavenni még akkor is ha hallod a blokkján, hogy döglődik. . .
Ha gondolod holnap(ma) nézek valamiféle kb árakat az alkatrészekre. . .
Üdv!
D.
joccakát
csaooo
az nem frankó...
de aszondják veri az exc-t (125ben) de biztos forrásból ne vegyek....
folytott 36 LE folytatlan 41 le!
énis gondolkozok rajta :D Menynit bír 1 dugócserével? oylan majdnem teljesgázon....
miylen az alkatrész ellátmánya? mennyire szervízigéynes? egy dugócsere mennyi lóvé?
menyninél kell olajcsere? mennyi a vége? lécci válaszoljatok
Talán ezért szerettem meg az endúrót. .. .
Ha megyek haza (Pestlőrinc) Anyámékhoz, átnézek Csepelre. . .
most vasárnap verseny kókán,ha gondoljátok gyertek el és nézzetek meg és szurkoljatok
még az öreg czúni csinálta...kis edzőpálya..kicsit mi is megtúrattuk géppel,ezdeni frankó.
ez inkább teknikás pálya..szal itt nem lehet 25 métereket repdesni...vájatos kanyarok,vájatos mandiner,homokos kanyar,poros kanyar...pár ugrató..lehet esni jókat
Nekem ez a szerencse csak vasárnaponként adatik meg. . .
Hol szoktatok edzeni?
Frankót edzettünk máma
A Superbike magazin egyik szerkesztője vett anno magának egyet, pedig ők hetente kapnak használatra motorokat. . .
(valamint szerintük 100 Le alatt nem motor a motor és mégis. . )