Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na azért!
Használj teflonos láncspray-t...az nem bassza össze a felnit...
ne beszélj hülyeségeket,akkor csak a felét,na...de nagy sár volt!
utálok sárban menni... csutakolni kell a vasat utána,a fehér felni meg sár nélkül is szép fekete...kurva láncspray meg kipuff meg stb...kurvaszáját
te ökör!
Hol lepte el nekd?
Akkor a kis szúnyogod kipuffja is benne lett volna, a légszűrőről nem is eszélve....
Gyurikám, ennél nagyobb vizet te max a strandon láttál a nagymedencében...
Egyébként most hétvégén akkora sárban voltam hogy ez semmi ahhoz képest...van videó is róla...
hát a 17es felnit ellepte a víz bazdmeg Jani,nem tudsz olcsóé 110-120 és 150es utcai gumit?
Hol volt az neked ekkora? Az csak egy kis veréb fürdető posvány volt!
Legalább víz érte habtested
amúgy rádon is volt ekkora sár,kurvajó volt átkelni rajta az utcai gumikkal,köszi Janikám...
kurvaszátokat hogy egész nap a gép előtt rohadtok a légkondis irodában nem ilyenre gondoltam...hanem mondjuk a dorogi palába ugorhatnál mint a srácok a biciklikkel
mint például ez?
nagygeneráááál?
A tökéletest akarod tökéletesíteni?
Noooooooormális?
najónapot. miastájsz? most pici pihi van,1 órácska,aztán húzok vissza...Andriskám, olyan mikor lesz amikor fürdesz a motorral? akkor legalább nem az idomok sérülnke
És kellene egy Andris felkészítő nagyszervíz is Bár szerintem oda egy teljes Andris nagy generál kell
jol teszed
Halihó!
Hát igen....
Kissé leamortizáltam szegénykét....de azért működik...
Mindegy, ha már szétszedtem, csinálok rajta egy idő előtti Erdély-felkészítő szervízt...
csá.andris megint megzuztad a kicsikét?
Mindenképpen!
Erdélyre (aug. 6) jó lenne feldobni...
a Zsolti barátom aki megvette a mocimat aon fasza hüttővédöket csunál a gas gas hoz, ha érdekel beszélek vele
már átnyergeltem quad-ra de bellül csak a gg marad.
bárcsak a kuplungkarom ment volna el...
Hétvége eredménye: összenyomott hűtő, első defekt, elgörbült kormány, hátsó idom csere...plussz le kéne cserélnem a hátsó gumimat...légszűrő pucolás, elektromos kábelek megpucolása + zsugorcsövezése...
Asszem egy ideig állni fog a kicsike!
Hello Márk...
Már nincs meg az FSE?...micsoda szentségtörés...
Atissal motorozol?
jóestét mindenkinek
pala
Dorogon 2 tó van! Melyiknél voltál?
Te csak tudod, töröd minden héten. . .
Ma én is elgörbítettem a kuplungkaromat. . . (micsoda pusztítás)