Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Andris!
Korzikán nem a lövészek bázisa van?
Ne zavarj be számolok.
bocsánat...39 euró a két napra (négy napos az esemény és 4 napos jegy is van, de mi csak az uccsó 2 napra mentünk ki)
39 euró/nap + 4 euró a parkolási díj egész napra...na tényleg jóéjt!
Ja és kösz mindenkinek a bátorítást (a verseny miatt), remélem megéljük hogy ott fogtok szurkolni a pálya szélén...büszke lennék magamra és rátok...
Jó éjt.
És ha csak nézni mész?
jó kis gép az...én soha nem felejtem el a KMX-emet...
Na jóéjt mindenkinek, megyek aludni...
30 euró ha csak az első nap (prológ) szeretnél menni...és 135 körül, ha versenyezni akarsz....de van egy csomó technikai szabály, aminek meg kell felelni..
az első nap akármilyen épített géppel(is) mehetsz...legalábbis én láttam párat...ja és akkor már ha mindez megvan, márcsak kurva jól kell tudni motorozni...
Hát a fórumon kilógók a japó motorommal.
köszönöm...bár nem vagyok én olyan érdekes ember...inkább infantilis...
De azé" jó lenne már egy fórumos csapatás...
tényleg mit kostált a mulatság? cak puder?
Az igen...Mélyebben nem kérdezek mert biztos nem egyszerü...
lehet...én nem olvastam könyvet előtte...mondjuk nekem már akkor 2 éve kint volt az unokatesóm...
Mélységes tiszteletem főnők úr most már pláne szeretnék veled talizni élőben.
Na de ne csak az én kis szürke életemtől legyen tele a fórum!
Eldöntöttem hogy megyek Erzbergbe jövőre és kész...sajna asszony nem örül neki, de bezzeg ha majd lát a siratón hanyattperecelni! ....de lehet hogy addig el sem jutok...csak a kvalifikációig...
Akkor már meg volt az a kőnyv én olyan 91-92 ben olvastam. Aztán be voltam sózva vagy két évig.
Calvi volt a bázis (korzika), onnan évente vittek valahová...3x Afrika (gabon-dzsungel, Csád-Közép Afrika), egyszer pedig Szarajevó...
arra képeztek ki...
én 1997-ben mentem ki...akkor még nem volt "divat" légiósnak lenni...akkor még könyvek sem nagyon jelentek meg róla...
Élesbe is kellett nyomni?
Voltak Dzsungeles bevetések meg minden ahogy ezt el kell képzelni? Bazz ecsém neked lehet idegrendszered..5Év Az még a Hustler házban is sok .. Az unokáidnak lesz mit mesélni
Te véletlen nem olvastad a "Megszőktem a légióból" cimű kőnyvet mielőtt ki mentél?
hát agyon nem, de félig-meddig...
Előfordulnak kisebb attrocitások, kérem szépen..
kemény?Hmm...mindent meg lehet szokni... ...vagy legalábbis muszály