Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát már az is nagy szó, ha a kvalifikáción átmegyek..
De ha nem, akkor is elmondhatom magamról hogy részt vettem az Erzberg Rdeón....azé" az se1 semmi...
Egyébként elnéztük hogy sokan csak a buli kedvéért neveznek, úgyhogy (ha nem is az élboly),a nagyrésze a gyerekeknek egyáltalán nem "érinthetetlen" penyamotoros...mindegy, akkor is megpróbálom..
Hajrá gecó
reméljük összejön
Ha végigmész,mindannyiunktól kapsz egy puszit
Itt szeretném bejelenteni (hogy ha addig nem jön közbe semmi) hogy annyira megfogott a verseny hogy jövőre benevezek....Nem, ne tessék röhögni, ez nem vicc...
Így végre lesz valami célja is a motorozásnak, nem csak lötyögés..
Akik meg röhögnek, azoknak meg üzenem hogy akkor is röhögött mindeneki, amikor 10 éve bejelentettem hogy kimegyek a Légióba...meg akkor is, mikor zéró tudással, kijelentetettem hogy Erdélybe akarok menni..
Na gyerekek, lehet drukkolni hogy összejöjjön!
(ha más nem, csa az elődöntőben megyek - prolog)
feldobtam 2 videót is, tessék élvezni!
ha már ott voltam, hoztam haza két komplett külső-gumi garnitúrát.. ..kb 80-90 %-osak..
Meg találtunk egy karton sört is...hát elhoztuk, oszt megittuk..
Marha nagy...ott mászkálsz a sátrak között, ott egy rakás használt gumi...egyszer mennek vele és ledobják...kérdem nagy szerényen "esetleg vihetnék"?....mire ő:"persze, vidd az egész szart!"...
sajna nem tudom, el kellett jönnünk hamarabb...de majd megnézem a neten..
Nagyon nagy élmény!
Ott ülsz a sirató mellett 1 méterre (simán odaengednek) és nézed a profikat!
Volt amelyiknek még segítettem is feltolni a gépet, kurva nagy volt!
Ott áll több száz / ezer ember és üvölt!Kurva nagy por, borulnak a motorosok, ordítás, szitkozódás, átmennek egymás motorján, egymáson, kit hogyan visz a lendület..mint egy háborúban!
Matt Rebaud is durva freestyle os
Legalább tudhatjuk, hogy ki nyert?
ÁÁÁÁÁLLLLLAAAATTTTOOOKKK!
Ez tényleg az egyik legzsírabb verseny. . .
na és még kettő...dobok fel videót is, de nem lesz nagy minősége, fényképezővel készült...
igen...este mókáztak a srácok..
Nem, sajnos..
Ha jól tudom, David Knight, Pfeiffer és Matt Rebaud voltak a nagy ászok..
quadról szépen eltűnt a gumi
és mindenhol csak ktm
és még...
szép kis hely...apró siratófalak...
pastrana nem volt kint?
és még....jah hogy Döme is örüljön kicsit, Royal Enfieldek is vótak...
Na kiscsákók!
Itt vannak az első képek...
oksi
mi meg szecsuékkal csapattunk csolnokon
kicsit nagyon zsír volt! de ha rátüsszentettem képeket akkor felteszem őket .....csak most ájulok befelé az ágyba mert kissé hosszúra sikeredett a nap! majd mesélek ......
hali
patent volt enzberg mi?
szia ...nem rég jöttünk meg ...most fürösztöttem meg a gyíkomat!
hátte mé nem alszó?
csak visszük a motorjainkat! amúgy tényleg király volt ! amúgy meg szevasztok ...megjöttünk
Na itt az első golya!
Az erzbergről egyszerüen nem lehet élménybeszámolót tartani, mert az akkora élmény hogy nem lehet sem leirni sem elmondani. Aztán meg egyik video, meg foto sem adja vissza az egésznek még az 1%-át sem élményben. EZT LÁTNI KELL! Majd mindenkinek tartok élménybeszámolót személyesen, már aki nem volt ott, mert hogy a kis fórumunk nagyrésze kilátogatott.
Jövöre megint megyünk az tuti!
Janikáék remélem jól eláztak,többször is