lehet ...a baj még , hogy a szelepékek meg a tányérok is át lettek téve .....
de azt adok neked bontott ktm-ét.......csak most a szelep kell másfajta és ahhoz lesz megmarva a fészek ....stb....mert beleraktam tegnapelőtt kb, hogy becsiszolom és nem frankó...azthittem meghülyülök..mikor sietnék minden lószar szopat...de már megoldódik tutira...agyvírzís .....
de már menne fel csobánkán a dombra a gép .....
akkor azér eszik annyit...de mondom,ez osztrák pályamasina volt. elvileg antihopping is volt benne csak kibányászták és beleraktak gyárit. gondolom azért adta hozzáa srác a magurát,mert az megmaradt neki...
ez nem a köcsög terep motor vagy keine tausend meter problémája hanem az enyém...ill. előző gazdik trükkje...bár jót akartak mert ezek egy millivel nagyobb szelepek .....
szivató jó megnéztük, benzin lehet kevés ha viszont melegen tökéletes ha kevés hogy tudo ktöbbet adni neki a za szelep azzal mit kezdjek?
bocsi a hüölye kérdésekért de már nemtudok mit kitalálni
mindíg kifogok valamit de minek megyek bele ilyen motorszerelésekbe........ mikor amúgy sincs időm még meghalni se
rajtra vagyok gyurika a tiéden is de már a második szelepcsomagot hozatom a gépedhez és ilyen nincs is a ktm-nél ami a tiédben van ..... de már megoldódik a probléma de nem hétfőre..aztán már tényleg mehetsz
valószínű husqvarna vagy valami teljesen más szívók vannak a lovadban ....
jól kiszoptam a gyíkot végére kiderül , hogy futottam vele egy pár felesleges kört ...de legalább nem lesz olcsó
olcsó lesz ne szarj be meg jó is
akkora köröket futkosok , hogy még janival is tálálkoztam
dömét is láttam..nyomtam a dudát...sajna nem volt időm oda se bemenni ...
aztán sms-t is nemrég láttam meg .........nemrég jöttem szlovákiából...tele a faszom
Segitsetek! Tudom nem ide tartozik de ugytudom vannak itt hozzáértő emberek.
Honda Vt750c Shadow 84es, tavaly volt full generál, uj dugó meg ezmegaz, jó állapot.
De nemakar indulni hidegen, csak teker az öninditó,néha durran a kipu, ha be is indul nagyon alacsony az alapjárat, és le-le áll. Karbi tiszta gyertyák jók,melegen tökéletesen üzemel a motor, mi lehet a PROBLÉMA?
de azt adok neked bontott ktm-ét.......csak most a szelep kell másfajta és ahhoz lesz megmarva a fészek ....stb....mert beleraktam tegnapelőtt kb, hogy becsiszolom és nem frankó...azthittem meghülyülök..mikor sietnék minden lószar szopat...de már megoldódik tutira...agyvírzís .....
de már menne fel csobánkán a dombra a gép .....
hidegen azért kell több mert a fele lecsapódik a hideg hengerfalon......
ha hozzányúlsz a gázhoz mikor hideg akkor meg le akar állni egyből
bocsi a hüölye kérdésekért de már nemtudok mit kitalálni
én gépem sincs még kész és vasárnap azzal is kéne veretnem mert lejár a bérletem a pilisbe amit drága pénzért vettem
be kéne állítani a karbit stb..
rajtra vagyok gyurika a tiéden is de már a második szelepcsomagot hozatom a gépedhez és ilyen nincs is a ktm-nél ami a tiédben van ..... de már megoldódik a probléma de nem hétfőre..aztán már tényleg mehetsz
valószínű husqvarna vagy valami teljesen más szívók vannak a lovadban ....
jól kiszoptam a gyíkot végére kiderül , hogy futottam vele egy pár felesleges kört ...de legalább nem lesz olcsó
olcsó lesz ne szarj be meg jó is
akkora köröket futkosok , hogy még janival is tálálkoztam
dömét is láttam..nyomtam a dudát...sajna nem volt időm oda se bemenni ...
aztán sms-t is nemrég láttam meg .........nemrég jöttem szlovákiából...tele a faszom
Biztos tud mondani valami okosságot!
Honda Vt750c Shadow 84es, tavaly volt full generál, uj dugó meg ezmegaz, jó állapot.
De nemakar indulni hidegen, csak teker az öninditó,néha durran a kipu, ha be is indul nagyon alacsony az alapjárat, és le-le áll. Karbi tiszta gyertyák jók,melegen tökéletesen üzemel a motor, mi lehet a PROBLÉMA?
Asszem csak a vasutasok dolgoznak majd. . .
vasutas?
Fasza volt a mai nap!
Kicsit azért motoroztam. . .