Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valamint szevasz Gemes!
Szevasztok!
Levi! küldök smst, amint megtalálom a telefonomat. . .
jó estét sziasztok . Zsír volt a hétvégi mocizás.
ja! Én csak a sziklakertről beszéltem,hogy az még vár egy ideig.
Most mennem kell egy "páciensért" aki biztos valami meleg helyre viteti a seggét és hallgathatom az úton, hogy Ő milyen szerencsés, hogy elutazhat ide-oda..............

nya mindeggggyyyyy..........csókolom.......majd még gyüvök.........ja, meg menek a postára boxolni egyet
Senki nem mondhatja a saját motorozására, hogy tökéletes és senki nem mondhatja azt máséra sem, hisz valaki, valamikor úgyis jobban fogja majd csinálni!

Pár éve Lampkin volt a szemünkben az Isten és azt mondtuk, hogy azt már lehetetlenség túlszárnyalni.........mára az a pálya szint ami akkoriban csodának tűnt, mára már "csak" EB szint!

Mindenki fejlődik, Te most abban az időszakban vagy mint Lampkin anno........szép motorozást láthatunk amin csak ámulunk.......aztán eltelik pár év és megmuatatod nekünk és a világnak, hogy mire is vagy képes!

Na akkor fogunk majd ámulni igazán! De kezdetnek ez most nagyon szép!
RAGA!4
Köszi!
De még ez sem tökéletes.
Gratulálok Zsé! Nagyon jól fejlődsz!

MiniRaga!

Már látom szörnyű sorsát lelki szemeimmel a képen hátul lévő mű sziklakertnek.......hamarosan guminyomokkal lesz tele! Édesanyukád hatalmas nagy örömére!

De sebaj! Fő a fejlődés!

Gratula, csak így tovább!
az fasza...nekem 6000-ből kijött és még ma is jó.....na mindegy, kitartás!
és ez egyensúly vesztéshez vezet!
lásd gerrét! nem tud 2 keréken menni csak egyen
Szia Jani!
Van! Hát erre most énis rájöttem,de h ha már elvittük szervízbe,csak a szimering,meg az olaj 12ezer ft-ba van......tehát nagyon nagyon remélem h megcsinálja!
Nem akarok okoskodni, de én a járdán csréltem telószimeringet + persze olajat mindkét telómban a 450-es FSE-n....
Hid el, nem kell hozzá nagy kézügyesség és legalább tudod hogy jó lett...
Telóharisnyád van?
Szép napot mindenkinek

Döme mennyibe kerül nektek a legolcsóbb kipufogó dob?mert most megnéztem,s se gyapot nincs benne,ugye se az a fekete "valami" nincs meg a végérő,meg elvan törve benne valami.......tehát jobblenne egy másik!

És képzeljétek el,h amit a srác "sikeresen" megcsinált (telószimering),az 40km után megadta magát -tehát most vihetjük vissza,aztán nagyon remélem hogy megcsinálja ingyér,mert azért h mentem 40km-ert,s megint folyik.........
Jólvanna!
Mingyá' hívlak!
köszi
sziasztok!

Mark! Más cuccokat is hoztok be (alkatrész, kiegészítő), vagy csak motort?
Én meg menek felveszem az autókám és irány melózni!
megyek oviba
Szia!

Gratulálok az eredményedhez! Csak így tovább!
meg..... jó volt..... mentünk párat .....de nem nagy feladat