meglesem valahol .....amúgy van nagyon kutya al- mg- si lemezem 5-ös 6-os meg építettem régen 500-as etz-t és ezekből volt a két blokkra megcsinálva az illesztőrész
régen rallye ladákra csináltam kartervédőket is ...jók voltak .....
na lépek oviba utolsó simításokra...meg viszem gyereket is
mondjuk tavaly, attol fűggetlenűl hogy minden alu védö vacak rajt volt a crf-en, még ugy is kétszer szakitottam be a kuplung deknit, egyszer meg töböl letörtem a hátso fék pedált,,
az a jo fajta amilyen a crd- tipusu, is hogy rajt legyen a két oldalán az a megtekert fűl,, meg az sem mindeggy milyen anyag minöségböl csinálod,, nekem is most fog majd ez a srác eggyet faragni a mocira, enélkűl nem megyek erdélybe,,
amúgy most én is ezt terveztem ..van komoly aluminiumom meg meg is bírom heftinteni és
csinálok mérgembe egyet mert tényleg kényelmetlen a törés.....bár hála Istennek ritka az ilyesmi
oké ...köszi
amúgy majd a te számod is kellene ha motorozunk... mert ha például vissza kell mennem érted vagy valami
vagy nem bírok elissa g pontjával akkor rád bírjak csörögni...
ja az enyémet azt asszem tudod de ...06302810179
itt van egy srác aki tuning kipufogokat is csinál, meg mindent ami alu, neki van sablonja mindenféle kartervédöre, és olcsobb is mint a CRD-s, ha kell megadom a számot,,
de nem a ragasztás adta fel hanem a dekli alatt lévő pakolás volt elszakadva.....
ez a folyékonyfém (terminátor) ragasztó elég fasza ...fél óra és menetet vághatsz bele....
annak semmi baja nem lett a k. anyját
de ma megyek dekliügyileg rendelni mert eddig ovodában nyomultam...
játszótérszerelő lettem
már erőltetem a szuper kartervédő projectet....
ja vágom a hétközbeni menetet ......oké nekem akkor is
természetesen elissa "g" pontjára is rá tudok menni bármikor ha kell hétközbe is
azok a ragasztok már csak ilyenek, én a gyurmás összegyuros loctitet-ot használom, de az is csak tűzoltásra jo, ideig oráig,, de a tiédre azon a környéken nagyon kéne egy komoly kartervédö, egy CRD legalább,,
ja nem is mondtam vazze....
múltkor szombaton deklitörés....na hazamentem és megcsináltam fémragasztó stb......tuti lett
vasárnap mentem vele király volt frankó lett......
aztán egyszer csak a nap közepén mint később a nyomokból kiderült megint odaütöttem ill. megsúroltam a dekli szélét egy ösvény melletti sziklával...ekkor nem törött el hanem csak megmozdult kicsit és az egynappal ezelőtt megragasztott tömítésbe keletkezhetett egy kis szakadás és elkezdte permetezni oilt a csizmámra ....
de hazajött faszán
amúgy milyen csöcs az ilyen ....évekig semmi karc a blokkon utána meg naponta összebassza az ember
defekettel szoktam így lenni 3 évig egy sem aztán két nap alatt négy is.....
a hétvégén a tapolcai sziklás löteret fogom amortizálni, a jövö héten hétközben felmegyek beergabihoz, és lemegyűnk a g-betűs bánya felé,, de a jövö hétvégém még szabad,,
kartervédőről meg ha találsz valami képet esetleg vagy oldalt ..se akkor pattinds be lécci ...köszi
régen rallye ladákra csináltam kartervédőket is ...jók voltak .....
na lépek oviba utolsó simításokra...meg viszem gyereket is
vagy azt a számot elissának írtad ?
csinálok mérgembe egyet mert tényleg kényelmetlen a törés.....bár hála Istennek ritka az ilyesmi
amúgy majd a te számod is kellene ha motorozunk... mert ha például vissza kell mennem érted vagy valami
vagy nem bírok elissa g pontjával akkor rád bírjak csörögni...
ja az enyémet azt asszem tudod de ...06302810179
ez a folyékonyfém (terminátor) ragasztó elég fasza ...fél óra és menetet vághatsz bele....
annak semmi baja nem lett a k. anyját
de ma megyek dekliügyileg rendelni mert eddig ovodában nyomultam...
játszótérszerelő lettem
ja vágom a hétközbeni menetet ......oké nekem akkor is
természetesen elissa "g" pontjára is rá tudok menni bármikor ha kell hétközbe is
utána természetesen bármikor szívesen látlak
múltkor szombaton deklitörés....na hazamentem és megcsináltam fémragasztó stb......tuti lett
vasárnap mentem vele király volt frankó lett......
aztán egyszer csak a nap közepén mint később a nyomokból kiderült megint odaütöttem ill. megsúroltam a dekli szélét egy ösvény melletti sziklával...ekkor nem törött el hanem csak megmozdult kicsit és az egynappal ezelőtt megragasztott tömítésbe keletkezhetett egy kis szakadás és elkezdte permetezni oilt a csizmámra ....
de hazajött faszán
amúgy milyen csöcs az ilyen ....évekig semmi karc a blokkon utána meg naponta összebassza az ember
defekettel szoktam így lenni 3 évig egy sem aztán két nap alatt négy is.....