Jah télleg a CSiki Bege pláza az én ....omat is bekaphatja...A motoromra elvileg 2év gari lenne kiment a telószimnering Debrecenbe kicserélték hála istennek ismerem a vezetőjét..Ennek köszönhetem hogy a telószimeringet kicserélték ráadásul párban (pedig csak az egyik folyt) Kiderült hogy a motorom nincs benne a garanciarendszreben a Ktm-nél....Felhívtam a Csiki Begét hogy mi a probléma! Ők természetesen megígérték hogy visszahivank...Ez 11 napjhA VOLT azóta semmi! Köszi a debreceni Haroldsnak így nagy nyilvánosság előtt is hogy mindezek ellenére megjavitották Gariba! A CSiki bege meg fakd ap...
Hát az Ebay-osdat én sajna nem tudom megvenni, nin annyi pénzem...igazándiból semennyi pénzem sincs...most adogatom el mindenemet hogy majd ki tudjam fizetni a blokk javítását...aztán majd jól visszaperelem ezeken a geciken az összeset, meg még többet....
De az még évekbe tellik...viszont ha kész a gép, eladom és veszek egy rendszám nélküli valamilyen 250-est, asszem...amire kis pénzem lesz.
jaja,, erre gondoltam, egy ilyen volt nekem is az elözö verdán,,
hirdetés,:
- karcmentes kartervédö terepet sosem látott, szinte gyári állapotu, az ujj áránál kicsit többért elado,,
ha egyedül lettem volna,tuti nyerek
Még nem tudjuk, meg kell még nézni hogy mi "menthető", és mi az amit sajnos cserélni kell....
De az még évekbe tellik...viszont ha kész a gép, eladom és veszek egy rendszám nélküli valamilyen 250-est, asszem...amire kis pénzem lesz.
hirdetés,:
- karcmentes kartervédö terepet sosem látott, szinte gyári állapotu, az ujj áránál kicsit többért elado,,