Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsánat csak 10napja mert mult hét Hétfőn történt
Jah télleg a CSiki Bege pláza az én ....omat is bekaphatja...A motoromra elvileg 2év gari lenne kiment a telószimnering Debrecenbe kicserélték hála istennek ismerem a vezetőjét..Ennek köszönhetem hogy a telószimeringet kicserélték ráadásul párban (pedig csak az egyik folyt) Kiderült hogy a motorom nincs benne a garanciarendszreben a Ktm-nél....Felhívtam a Csiki Begét hogy mi a probléma! Ők természetesen megígérték hogy visszahivank...Ez 11 napjhA VOLT azóta semmi! Köszi a debreceni Haroldsnak így nagy nyilvánosság előtt is hogy mindezek ellenére megjavitották Gariba! A CSiki bege meg fakd ap...
23 an voltunk

ha egyedül lettem volna,tuti nyerek
sziasztok mi zus?
Úgy kéne nekik, de basznak rá....ezért lesznek feljelentve...illetve lettek.
ez a csbl pláza sajátossága.....
Nem gariba csetélik a blokkot? ? ? Vagyis mintha úgy emlékeznék,
bárcsak narancs lenne már...
szia narancs!
sziasztok!
de nagyon remélem hogy a töredékéért, mint amennyiért a gyári új cucc kellene bele...
Hát van egy titkos jóakaróm (több is)
Még nem tudjuk, meg kell még nézni hogy mi "menthető", és mi az amit sajnos cserélni kell....
andris és mennyibe fog fájni igy a felujjitás, számoltátok már,,,?
Hát az Ebay-osdat én sajna nem tudom megvenni, nin annyi pénzem...igazándiból semennyi pénzem sincs...most adogatom el mindenemet hogy majd ki tudjam fizetni a blokk javítását...aztán majd jól visszaperelem ezeken a geciken az összeset, meg még többet....
De az még évekbe tellik...viszont ha kész a gép, eladom és veszek egy rendszám nélküli valamilyen 250-est, asszem...amire kis pénzem lesz.
nem néztem, azért kérdezem én is andristol hogy mi lett a dologbol,,
tényleg ronis nem figyelted mennyire ment fel a licit a végére ?
na hejj
Na, nálam lekopna!
andris mi lett a blokkoddal,,?
majd ha eljössz velünk motorozni...este a tábortüznél beavatlak, kis huncut!
Gyanus hogy minden képen EGYEDÜL vagy...volt ott más is?
Sziasztok
bocsesz srácok...csak sok a melo...és határidős a dolog...már tegnap meg kellett volna csináljam
Szevasztok!
jaja,, erre gondoltam, egy ilyen volt nekem is az elözö verdán,,
hirdetés,:
- karcmentes kartervédö terepet sosem látott, szinte gyári állapotu, az ujj áránál kicsit többért elado,,