Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindjárt megyek ovi után cseszlovákiába .....hátha itt a cuccod.......mondjuk lehet itt a deklim is ......mert azt meg összecsomagolták valakinek a cuccával(szerintem a tiéddel ) és együtt hozzák vele pedig direkt mondtam, hogy azt külön hozzák ide még a múlt hétvégére ....most nekem is addig nem lenne motorm mint neked ..amíg nem találnak husqvarna szelepeket a ktm gyárba.........
amúgy tegnap megnyertem egy 6610 husky felújítást is abból adok alkatrészt az most mikor megállt is volt vagy 60 lóerős......

ebbe a huskyba is 40 a dugó......70-80 a hajtókar....főtengelycsapágy 10 kb. ......tömítéskészlet 20 ezer...és akkor még nincs hengerünk
na mivan Te szelepeshengerfejátalakítósmotorszelerős embör?
aloha
szép morgent,,,
reggelit
Jó reggelt minden GasGas funnak.
na megyek aludni....jó éjt mindenkinek!
ggggg!
csak igy írja ki amit én szeretnék!
be foh szarni a gépem....
jó kényszer vigyoros lett az a fotó!
vsn ilyem....én is cak egy mailt kellett írnom azért vagyok itt!
sziua atis ! ...ezek már alszanak ( a titokmotorosok )
na ...bekaphatod Dőme bácsi!
Ebben teljesen igazad van!
ezért nem kell ösvényen motorozni, mert akkor nincs is mit keresgélni,, át a farönkösön, fel-le,,
Miután átkutattuk a környéket, találtunk egy kb méternyi jelölőszalagot!
Ott ahol Miki mondta!
cső skacok
mentem tesóhoz
csaooo
a mester is felejt
A múltkor kerestünk olyan ösvényt, ahol 2002 ben VERSENY volt és NEM TALÁLTUK MEG!
6 év után Miki nem találta, pedig Ő jelölte anno!
nem kéne ide 5 év
csak ésszel kéne mindent
nem az hogy utáljuk a motorosokat elő a drotokat fel a fára!
meg nem az hogy jelentgetünk
szépen meg kéne beszélni hogy nem kéne itt...vagy legalább ennyit... kicsit odébb esetleg...se
De rájöttem hogy akkor én félzőld vagyok mer minden nőt meg akarok (Elissa ezt most ne olvasd ) (vagyis végülis olvasd ) baszni amelyik tűrhetően néz ki Férfiakat megtartom a márkatársaknak( Zoozzee gratula a fényképhez sok boldogságot )