Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

remélem gerre júl seggbekúr.boldogot
itt is köszönöm
Boldog Névnapot Áronok (Siki kivételével van itt más Áron? )
emberek! hol a Zozi?
Vald!
Szóval vlad be! Otthon az asszony az úr a házban, és nem engedi elkölteni a pénzt holmi motorozásra!

Ja amúgy meg a hangom vékony?! Nem tudom mit csináltataok a hegyekben kis vadászok? De gyanus, naon gyanus!
Halihóó
Tegnap kaptam bratyótól kb 200 képet amit csinálta az 1. fuamomon
benyomok párat
KEresek EC250-EC300 at ,csere is érdekelne 2003as YZ Szép,JO állapotban! GAs-Gas ból minimum 2001-2002es kéne de érdekel akármi ,Köszi, Bence
Szóval te még iskolás vagy...hmm, mindig is gyanus volt hogy olyan vékony a hangod....
Szia!
Megnéztem, köszönöm, de sjanos nincs annyi pénzem...
És még mielőtt valaki azt mondaná hogy most adtam el a motort (ktm), megjegyzem hogy az a feleségem saját, összegyűjtött pénze volt....nem akarom elhasználni a saját motoromra.
Szevesztok GG népe!

wazeg már azt hittem megbolondulok, mert ez a gennyes oldal nem akart beengedni!
És még azért is mert nem lessz 17 én indulás! bebaszták a vizsgáimat 17-18-ára úgyhogy vagy előbb vagy késöbb tudok indulni!

Telis tele van már a faxom mindennel!
andris megnézted a multkor azt az ebay-os komplett blokkot amit bevágtam ide,,?
Valami Nyitrai vagy milyen gyönyörű utcára tutira emlékszem, akohy mentünk le a tó felé. Na ott nem szabad házat venni?
Tegnap voltunk kertvárosban motorolni nyakat, csak nem vittem phonét, mert csak dobogókőre indultunk, pedig brékóztam volna.
Akkor ma Te fizetsz mindenkinek!
Honda-t mivel festetted?
Nem fog leperegni róla a festék, (oldalidom)
Mennyiért dobtad?
Tegnap megvették a 300-as KTM-emet!
Jó reggelt női nemiszervek!
Csiszi!
Megjött tegnep a sárvédő! ! !
Elfelejtettem szólni. . .
Reggelt!
aranyásók, és egyébb szinesfém kereskedök, jo reggelt,,
reggelt
gyémánt !