Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szewasztok béláim!

ronis mikor jössz motorozni ?
most akkor festessem zöldre a hasamat,,,?
morgen gázos népség,
sZASZTOK!
persze, a zoldek szeretik a züldhasuakat és utálják a hangos motorosokat!
hogy három is lehet

még a mcdonalds is jön , hogy fizessünk 8000000000 ft-t mert nem bigmac-et ettünk azalatt az idő alatt hanem erdőben eltévedtünk
plussz nem is zöld sisakot hord, plussz 100 ezer,,,
Nekünk is utaljon egy kis pénzt?
Nem tőlem vette a sisakját!
ez mondjuk tényleg érdekes, és akkor az összes szervezet jelentkezik majd egy kis aproért,,,,?
Hogy a picsába lehet 2 bünti egy szabálysértés miatt?
Az ügyvéded mit mondott?
üdv skacok
Szevasztok!
Boldog névnapot Siki!
Megjött a sárvédő!
Estét!
Hogy vagytok?! Kicsit elhanyagoltam mostanában a fórumot, vissza sem olvasok, volt valami érdekes? Kornél, majd raksz fel képeket a nagytarcsai krosszversenyről? Nézegetem - nézegetem a mocikat, de ez yobb így..
Nem tudom h pontosan mi a neve a destéknek de úgy lett kevertetve 2dl+edző volt 3500 ft és direkt műanyagra vanló!
kb 1 hónapja van lefestve eddig sehonnan nem pattogott le!
a kurva anyjukat
valaki elmondja röviden tömören mivolt? ha lehet tudni...
még hány bört akarnak lehuzni emiatt rolatok ......menne inkább mind a csába....
Bakker mi a végbélsár folyik itt?
Mennyenek má a P*csába a természet védők!
ez még mindíg a multkori sztori
amúgy szewasztok ! majd jövök csak van egy kis dolgom még mielőtt agyvírzíst kapok

boldog névnapot siki !
újbol megszekszualizálnak, vagy még a multkori eset miatt akarnak kis pénzt maguknak?
dolgozik(szereli a gépét magának)+ társadalmi munkába építi az ovijátszóteret ötödik napja és tele a fasza mert a természetvédők még 100.000 -re megbasztak minket fejenként a kurva fasszopó anyját mindegyiknek. gyerekek itt nagy baj lesz érzem
remélem 21.ére meg is lesz a motorod kösz amugy
GAsgas ec 250-300 Érdekelne, portscher_bence@freemail.hu