Ma összefutottam rég látott Zoozee báttyóval! Tök jó volt végre pár szót váltani vele!
Lassan szeretném összeszedni a jelentkezőket, érdeklődőket a GasGas Triáliskolával (köszönet a RadioCafe-nak a támogatásért) kapcsolatosan, így ha valaki érdeklődik a helyszínekről, nehézségekről, tesztelési lehetőségekről akkor azt egy az irányomba elküldött levéllel megteheti!
gasgasteam@gmail.com
Amúgy meséljetek gyorsan, kivel mi történt mert 6-ra menek melózni!
én most gyüttem motorozásbúúúú
holnap reggel meg megyünk dunaujvárosba csapatni egyet...
kőszárhegyre nemtok lemenni mert haverom nem tudott autót szerválni....szóval most quados haverral megyek dunába..
Köszönöm!
Na, lépek mert még lemarad a pilótabácsi a repzajáról miattam
Legyetek jók és tessék a hétvégén csapatni nagyokat! Gyurika, Te nem!
Viszlát!
Miccap?
Vaccap ?
Tudod, ha elmondanám akkor meg kellene, hogy öljünk! De megnyugodhatsz, nem motorral volt!
Ma összefutottam rég látott Zoozee báttyóval! Tök jó volt végre pár szót váltani vele!
Lassan szeretném összeszedni a jelentkezőket, érdeklődőket a GasGas Triáliskolával (köszönet a RadioCafe-nak a támogatásért) kapcsolatosan, így ha valaki érdeklődik a helyszínekről, nehézségekről, tesztelési lehetőségekről akkor azt egy az irányomba elküldött levéllel megteheti!
gasgasteam@gmail.com
Amúgy meséljetek gyorsan, kivel mi történt mert 6-ra menek melózni!
holnap reggel meg megyünk dunaujvárosba csapatni egyet...
kőszárhegyre nemtok lemenni mert haverom nem tudott autót szerválni....szóval most quados haverral megyek dunába..
Hol a sok fórumlakó fotelkrosszos?
mokas75@yahoo.fr
ez az előbb kimaradt