Van 1-2 GG alkatrészem eladó (nem a saját motorom ) ami régebb óta megvan, ha kell valakinek valami, itt keressen: mokas75@myway.com
Hát igen, kell a lóvé...
Hát ez tényleg szemétség! Viszont szerintem csak az az ember fog neki hinni aki saját maga is hasonlóan agyilag retaldált!
Normális gondolkodású ember elmegy és hisz a saját szemének, tapasztalatainak! Hisz Ő maga fogja vezetni majd azt az autót nem pedig az aki lefikázta!
hát hallod lehet ráférne ...érted el akarjuk adni az autot...és fikázza nyilvános fórumon...h nincs egybe..stb...ami persze nem igaz...de van sok olyan ember aki elhiszi ...persze erre azt tudom mondani h jöjjön el nézze meg saját szemével és győzödjön meg rola...mintha ő nagyon tudná h mien állapotban van...meg mennyi munkánk fekszik benne...áhhh...kész vagyok az ien sz*metektől...mert ugy volt h ma elviszik az autot...de lehet e miatt a személy miatt nem fogják...
olyan dogok ra gondolok hogy a moci álló helyzetben való kerékre állitása és megfordítása hogyan tudom finoman megemelni a motor elejét ha nagy lépcsőn akarok felmenni , jah és a köcsög sziklás helyeken ahol lehet fogyni elég sokat izzadság formályában hogy lehetne ugy rakosgtni a motort hogy azért ne ba...am össze a felnit de fel is tudja menni .rohodt egy dolgok ezek mert van amikor sikerülnek és sokszor nem .
Hát igen, kell a lóvé...
Normális gondolkodású ember elmegy és hisz a saját szemének, tapasztalatainak! Hisz Ő maga fogja vezetni majd azt az autót nem pedig az aki lefikázta!
Most szaladnom kell a fuvarért, de szerintem dél körül megint tudok gépközelben lenni és akkor leírom a teendőket!