Pedig az Eurosport2 sugározza mindig a fedettpályás triált és most, hogy annak végelett már mondták is, hogy áprilistól közvetítik a szabadtéri triál világbajnokságot is! Első futam Luxemburg-ban lesz!
Valamit találj ki Márk mert ez így tűrhetetlen állapot, hogy nem tudod nézni a nagyokat!
Hát amit a dömétől vettem az volt 4900,s amit meg a srác szervált,az volt 8000 FT.
Tehát ezért is mondtam h éhenhelni nemfogunk,csak azért legalább jó tuni,hogy nemvertek át
bemész egy csapágyboltba ahol árulnak szimmeringeket is...és veszel....rá van írva a méret ...ha nincs megméred mekkora kell ...tolómérővel (belsőátmérő X külsőátmérő X vastagság)
3500 a két darab a legszarabb helyen is ...csak nem sima szimering kell hanem aminek van ilyen porvédőszakálla is
Csumi GGk
Valamit találj ki Márk mert ez így tűrhetetlen állapot, hogy nem tudod nézni a nagyokat!
Tehát ezért is mondtam h éhenhelni nemfogunk,csak azért legalább jó tuni,hogy nemvertek át
3500 a két darab a legszarabb helyen is ...csak nem sima szimering kell hanem aminek van ilyen porvédőszakálla is
teljesen más méret, nem cseszett át a gyerek, nyugodt lehetsz! Bár azért mennyi is volt a szimering darabja?
Én ennyiben tudok segíteni ha kell!
Joccaka Kata, Döme, Mazsola és Tádé
Ennyit a triálnézésről. . .