Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy oldal ahonnan le lehet tölteni a versenyeket! Megkeressem neked?
söt nincs az alapcsomiban sem!
szerencséd theo
legközelebb neked kell menni vásárolni és marad egy csomó pénzed
na háj!
Az lehet csak nekem családi program van és most néztem az upc honlapján hogy az pont nincs benne a csomagba!
Szerintem jól csinálta meg a gyerek, de tessék összeszedni magad mert ennyi idősen mi már megcsináltuk magunknak az ilyen problémát!
Szesz, jöttem Zéé
Csumi GGk
Pedig az Eurosport2 sugározza mindig a fedettpályás triált és most, hogy annak végelett már mondták is, hogy áprilistól közvetítik a szabadtéri triál világbajnokságot is! Első futam Luxemburg-ban lesz!

Valamit találj ki Márk mert ez így tűrhetetlen állapot, hogy nem tudod nézni a nagyokat!
akkor ott nagy a baj mert egész tatabányán van az upc-nél
kettő!
de darabja volt annyi vagy a kettő?
nincs eurosport 2 őm! átnéztem az egész tvét!
Hát amit a dömétől vettem az volt 4900,s amit meg a srác szervált,az volt 8000 FT.
Tehát ezért is mondtam h éhenhelni nemfogunk,csak azért legalább jó tuni,hogy nemvertek át
bemész egy csapágyboltba ahol árulnak szimmeringeket is...és veszel....rá van írva a méret ...ha nincs megméred mekkora kell ...tolómérővel (belsőátmérő X külsőátmérő X vastagság)
3500 a két darab a legszarabb helyen is ...csak nem sima szimering kell hanem aminek van ilyen porvédőszakálla is
Hát ott bizony van különbség!

teljesen más méret, nem cseszett át a gyerek, nyugodt lehetsz! Bár azért mennyi is volt a szimering darabja?
Remélem hogy látszik a különbség,mert telóval lett csinálva.....!
Hát akkor, Te döntesz!

Én ennyiben tudok segíteni ha kell!
Megyünk meg jövünk ! nem időzünk!
Jól van nya, benéztem......de hát ilyen hagzavarban mint ami felülről jön nem lehet normálisan koncentrálni!

Joccaka Kata, Döme, Mazsola és Tádé
Joccakát!
Ennyit a triálnézésről. . .
a szín az csak a műanyag minőségét/állagát jelzi van még olyan is ami barna! A méret a lényeg!
Mert még nem tudtam miként alakul az életem! ha pár napról van szó és előtte le van nagyjából beszélve akkor el megyek szivesen!
Isten adná! de jó lenne ! gondolhatod mekkora bajnok lennék mire hazaérnék!
Veled tud menni, de a Four Seasons-ben kell foglalnod Neki szobát!