Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét
Na Jani holnap kiderül, hogy lesz-e Spanyol út vagy nem.

És ha nem indiszkrét a kérdés akkor megkérdezem mi lett a végkifejlete annak a motornak amit a Trialmotor.hu-n irt egy srác valami meghibásodott és igen fikázott téged meg a márkát is.
Csak ha akarsz akkor válaszolj!
nekem nem jo a vasárnap mert kutyakiállitásra megyűnk, megint,,
Ronis ezek közül akarok választani persze ez nem mind!

http://motos.coches.net/ocasio...

http://motos.
coches.net/ocasio...
Azért az életben nem lenne ilyen powerszelepes arc!
Mind az!
Szia Márk!

1 kérdés:

Igen, tudják! Akár a Fehérék is megcsinálják (nekem anno a Betán is Ők csinálták - bár nem olcsók), de a Mikiék is megoldják és ha nagyon full profin kell megoldani akkor az Osztrák határ másik oldalán laknak a Markus-ék, Ők full profin megcsinálják ha kell és nem is annyira vészes áron! (olcsóbb mint a Gézáék)

2 kérdés:

Ha az úgynevezett "ugrálóstriált" űzöd akkor nem kell annyira dús keveréket kotyvasztani, elég a 60-as is ha viszont hosszabb távon mész akkor 40-50-esre keverd!
Mivel alacsony fordulatú motorról van szó (a hosszú lökettérfogat miatt) ezért ha nincs nagyon pörgetve akkor nem tudja tökéletesen elégetni a bevitt olaj mennyiséget!
Amúgy ha nem megfelelő a keverési arány akkor az úgyis fog mutatkozni a kipufogó végén! Ha nagyon sok neki az olaj akkor tiszta fekete folyékony olaj lesz az egész csonk!
és erik mit összer powerkedik
Nem hiszem, én kb 99-02ig évjáratot szeretnék, de ha ott vagyok azért majd megkérdezem.
mekkora egy fasszopó kurva ez a tilda
Tipikus triálbetegség!

Amelyik gyártónak ilyen felnije van ott ereszteni fog a levegő, ha új ha használt a motor! Ilyen a GasGas, Sherco, Scorpa!
A Montesa a jó megoldást használja, középspanolós felnit rak a gépekbe, ott csak a szelepnél lehet max, gond!
kérdés

1, Tudják-e Mo-n javítani a kis kecskék első ill hátsó teleszkópjait? ( mint a kroszmotoroknál Fehérék).

2, Mikor milyen benzinkeveréket használunk a kis kecskékben? ( Endúrózáshoz(gyors haladás), technikai motorozáshoz (lassú motorozáshoz))?
vasáranap?
a hét végén kint voltunk és annyira szar volt menni a null kilométeres gumival mintha utcaival mentem volna
na, végre itt vagytok!

Sziasztok, későn kelők! Márk, a KicsiRaga (Zsé) ha jól tudom akkor spanyolul tanul (persze a sok másik nyelv mellett)

Jól tudom Zsé?

Amúgy ezt nézzétek meg! Japan Enduro Masters Beszarás!

http://www.sportmotor.hu/motor...
Sziasztok most megyek tanulni!
szeva ákos, ma fenn jártam az ejtöernyös feletti szikláson, és áll a ho mindenhol, erre varjál gombot,,
Köszönöm a tippet!
Megprobálom.
te márk, olvastam a tegnapi spanyol triálos hirdetésedet amit bevágtál,, ugye azt te sem hiszed hogy tudsz venni 2006-os txt 280 -ast 900 eur.-ért,,,,,
hali gali srácok és lányok!
ki kell szedni a szelepet sziloval bekenni ugy visszarakni,, meg a belsö gumiszallagnak is szilo, aztán talán jo lessz,,vagy nem,,
Sziasztok szépestét mindenkinek!

Jani mindjárt jön a mai 2 kérdés!
Felkészültél?
A guminyomást mindig nézem!
De a hátsó kerék mindig leereszt!
Neeem azt azééért neeem!
Csupán arra utaltam, hogy néha nagyon fáraszt, hogy ha ellazulok odalent, midjárt karcsú az eklézsia.
Ha nem megyek és nem nyomulok odafent, hogy autót javíthassak, azonnal visszaüt.

Lehet , hogy csak egy kis szabi kéne . Nem tudom.

De végülis baaaj nincs .
was?