Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most néztem meg normálisan,s tényleg teljesen más a kettő! 1,az egyik ilyen zöldeskék,a másik meg fekete.....,s szemmel is látszik h a fakate sokkal nagyobb!
benne van az alapcsomagban!
keresd meg!
hol? nekem nem jön be!
Holnap küldöm a szimmering méreteit sms ben!
Ja, bocsesz.....elnéztem ma délelőtt 11-kor volt az ismétlése a keddinek!
A multkor azt irtad, hogy nem tudsz velem jönni!
van nálunk eurosport 2 márk!
Például a heroinra a légszűrőben?
Az az igazán rejtett dolog!
Figyu Márk!

Ha minél jobban el kezdesz dilemmázni annál biztosabb leszel benne, hogy nem jó motort fog neked adni a sors!

Mondtam, ha akarod elmegyek veled és megmondom, hogy melyik a jó vagy melyik nem! Magad semmi esetre se dönts mert a rejtett dolgokhoz egy triálmotornál még nem értesz!
Faxom nekem nincs eurosport2 öm!
Ez az ára a leinformálhatóságnak. . .
Viszont, ha egy király túrával össze lehet kötni, akkor a spanyol menet a lehető legjobb ötlet!
A 98-02 ig a nekem megfelelő árkatagória!
ez nagyon nagy beszólás volt!

Amúgy 23.15-kor lesz az Eurosport2-n megint triál és ott látni, hogy szegény kis Beta mennyi szenved alatta!

Lapaj paraszt, ez jó
ui. és az ami volt az kb 1, max 2 motor közül válogathatsz!
Ez az igazi dilemma!
2004 ig van szerintem a piacon triálmotor. . .
Milyet szeretnél legidősebbet?
van rajta 3 szám

szélesség, lukátmérő és magasság

azt hiszem talán 32x47x7 kell bele? Minden esetre Te is meg tudod nézni mivel minden szimeringen rajta van ez a méret, és a szine jelzi, hogy az anyag minősége milyen és milyen kopáshoz esetleg hőállósághoz van legyártva!
Akkor is ha nincs kinálat a neked megfelelő tipus és megfelelő áru motorok között, hogy úgy érzed visszacseppentél a szocializmusba mikor nem volt választék és muszály voltál azt venni ami volt?
Ha ölni akar, mondd, hogy triál VB-t néztél és el voltál RAGAdtatva!
Hoppá, ez viszont egy jó ötlet!

Na várjanak csak......... Csinálok olyan ovációt itt lent, hogy csak na.......
Ezt az ötletet még meggondolom, de elég nagy ajtós szekrény szokott járni fel arra!

Bár a csajt még nem láttam, viszont elég jól ismerem a hangját
Tatabánya néhány héten belül!
Lassan szerveződik!
A lapaj paraszt!
Benne van !
De ezt elég könnyen kitudjuk deríteni,mert megvan azis ami benne volt,s megvan az is,amit dömétől kaptam. Csak hát én ehhez nemigazán értek,tehát nemtom h kisebb-e vagy nem.
De majd ha legközelebb együt motorozunk (remélem minnél hamarabb ,akkor remélem hogy ti látni fogjátok a különbséget (vagy a nemlétező különbséget )
Ezen kívül csak itthonról vásárolnék. . .

Mivel itthon tulajdonképpen követhető szinte minden motor útja.
Ezt a kintiekről nem lehet elmondani!