Most néztem meg normálisan,s tényleg teljesen más a kettő! 1,az egyik ilyen zöldeskék,a másik meg fekete.....,s szemmel is látszik h a fakate sokkal nagyobb!
Ha minél jobban el kezdesz dilemmázni annál biztosabb leszel benne, hogy nem jó motort fog neked adni a sors!
Mondtam, ha akarod elmegyek veled és megmondom, hogy melyik a jó vagy melyik nem! Magad semmi esetre se dönts mert a rejtett dolgokhoz egy triálmotornál még nem értesz!
azt hiszem talán 32x47x7 kell bele? Minden esetre Te is meg tudod nézni mivel minden szimeringen rajta van ez a méret, és a szine jelzi, hogy az anyag minősége milyen és milyen kopáshoz esetleg hőállósághoz van legyártva!
Akkor is ha nincs kinálat a neked megfelelő tipus és megfelelő áru motorok között, hogy úgy érzed visszacseppentél a szocializmusba mikor nem volt választék és muszály voltál azt venni ami volt?
Benne van !
De ezt elég könnyen kitudjuk deríteni,mert megvan azis ami benne volt,s megvan az is,amit dömétől kaptam. Csak hát én ehhez nemigazán értek,tehát nemtom h kisebb-e vagy nem.
De majd ha legközelebb együt motorozunk (remélem minnél hamarabb ,akkor remélem hogy ti látni fogjátok a különbséget (vagy a nemlétező különbséget )
Az az igazán rejtett dolog!
Ha minél jobban el kezdesz dilemmázni annál biztosabb leszel benne, hogy nem jó motort fog neked adni a sors!
Mondtam, ha akarod elmegyek veled és megmondom, hogy melyik a jó vagy melyik nem! Magad semmi esetre se dönts mert a rejtett dolgokhoz egy triálmotornál még nem értesz!
Viszont, ha egy király túrával össze lehet kötni, akkor a spanyol menet a lehető legjobb ötlet!
Amúgy 23.15-kor lesz az Eurosport2-n megint triál és ott látni, hogy szegény kis Beta mennyi szenved alatta!
Lapaj paraszt, ez jó
2004 ig van szerintem a piacon triálmotor. . .
Milyet szeretnél legidősebbet?
szélesség, lukátmérő és magasság
azt hiszem talán 32x47x7 kell bele? Minden esetre Te is meg tudod nézni mivel minden szimeringen rajta van ez a méret, és a szine jelzi, hogy az anyag minősége milyen és milyen kopáshoz esetleg hőállósághoz van legyártva!
Na várjanak csak......... Csinálok olyan ovációt itt lent, hogy csak na.......
Bár a csajt még nem láttam, viszont elég jól ismerem a hangját
Lassan szerveződik!
De ezt elég könnyen kitudjuk deríteni,mert megvan azis ami benne volt,s megvan az is,amit dömétől kaptam. Csak hát én ehhez nemigazán értek,tehát nemtom h kisebb-e vagy nem.
De majd ha legközelebb együt motorozunk (remélem minnél hamarabb ,akkor remélem hogy ti látni fogjátok a különbséget (vagy a nemlétező különbséget )
Mivel itthon tulajdonképpen követhető szinte minden motor útja.
Ezt a kintiekről nem lehet elmondani!