Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Doug Lampkin

Velem egy idős és 7szeres világbajnok!

Mindehhez több mint 2 méter és 110 kilos állat! Olyan alatta az egyik legnagyobb testű triálmotor a Montesa is mint alattam egy tacskó bicaj!

Nem lényeg a méret!
Ha végeztek, hangosan tapsold meg őket! ! !
Ez általában bejön! ! !
Lehet csak masztizik és így akarja tutodra adni, hogy mit kiván a nemzet tőled!
Menj fel kopogjbe hátha beférsz harmadiknak!
Persze, azért néha én is benézek!
Én szerencsés vagyok, mert vannak barátaim a GG és a Hebo gyárban is. . .
Ha venni akarnék valamit, Őket kérném meg és a fuvarosunk elhozná. . .
Ehhez kell az ún. teljes bizalom. . .

Ezen kívül csak itthonról vásárolnék. . .
De ettől függetlenül köszííííííííííí,hogy rögtön mondtad h "persze hozom"-,s nem azt h majd-majd....(és az olaj az fasza,legalábbis most nagyon fasza a teló! )
Szerintem a gyerek látta, hogy egy fiatal srác ment oda és simán átcseszte!

Levente, mondtad neki, hogy ez honnan van és, hogy gyári és bele való?
Bakker ezt nem hiszem el!

A felettem lakó csaj valami szado-mazoista állat lehet, mert olyan visításban és üvöltözésben van szinte minden este, hogy szerintem az utcán is hallani! Kajak látszik a plafonon, hogy mozog!

Szegénykémnek nagyon megadhatják odafent az érzést
Én vettem le a polcról, amire az volt írva, hogy : GG/ MZ.
Van egy másik polc is, arra az van írva: GG/WP.
na menenk dögleni elfáradtam .
Dömével beszéltem,s hozott nekem szimeringet,meg olajat is
ŐŐŐŐŐ,hát most megfogtál
Még nem!
Köszönöm
Hol és mi alapján vetted meg azt a szimeringet amit Te vittél oda?
Döme te is olvasgatod a fórumot és biztos olvastad a terveimet (külföldi moci vásárlás) és a hozzá kapcsolodo pro és kontra érveket. ezért szeretném ki kérni a te véleményeset is a dologgal kapcsolatban.
Te Márk!

Láttad már a Lampkint?
Marzocchi Shiver a telód ugye?
Ha jól emlékszem. . .
Reggel megnézem a rendelést és írok mailt!
Vagy Olivérnek sms!
Attól jöhettek nyugodtan szombaton!
márk ott a boltban a papír!
Bezony ám!

Döme bácsinak meglátszik, hogy ki a tanító mestere (Miki)! Nekem endúró indításánál még sokszor segít a Döme, mivel neki pedig a Miki mutatja meg a gyors és hatékony indítást!

így tanulunk egymástól szépen!

Amúgy nem nagy szám Márk, majd megmutatom mert úgy jobb és utánna már menni fog!
jah.....,elvittük szerelőhöz (egy tökszimpatikus szerelő srác csinálta) ,s mondta h az amit odavittem neki az kisebb volt,mint ami kellett vna.......elment egy "szkaboltba" ,s 8rugóért tett bele egy másikat
Amit odavittem neki,aztis visszaadta,meg aztis,ami benne volt...... én megmondom őszintém nemláttam semmi,de ez semmit nemjelent
tehát így 23ból jött ki egy szimeringcsere
tehát aztnemtom,h átbaszott v nem? (de ettől függetlenül,nemfogunk éhenhalni 4-5ezer forint miatt,csak mégis a hiúság...... )
ááá oksa, és árról tudni? vagy mail?
Nemrég értem haza, nem volt időm szólni!
Csak a jövőhét elején jön, mert több rendelés van és amint összegyűlik minden, akkor adják postára. . .
Bocsedli!
Szerintem MAX kedd délig megérkezik!
ööööö, igen, bocsánat ezt még el felejtettem hozzá tenni!

Idehaza, tőllem vásárolták a motorkerékpárt egy jó beszámítással, igaz engem megkerestek a problémával, de kár magyarázkodnom, Én hibáztam azzal, hogy nem elég hatékonyan álltam a kérdéshez, de ez után az amerikai importőr lett megkeresve a problémával, majd német, osztrák, és a gyár is! viszont a hazai importőr aki érdemben a legtöbbet tud segíteni, nos Ő ezidáig soha, egyszersem!

No comment!

GasGas
Shool Of Champions
Szép mutatvány lehetett! mi lett volna vele alattam?