Hát itt is szivesen segítek, bár a leghatékonyabb az ha személyesen van elmondva, megmutatva az amire kíváncsi vagy! Már ha egyátalán tudok érdemlegesen segíteni!
Azért nekem is sok mindent úgy mutatnak, magyaráznak meg! Tudod, holtig tanul az ember!
írd le ide és biztosan megbrópálok segíteni, aztán ha nekem nem megy akkor még nagyos sok jó motoros van itt jelen!
nem tom...igaz ki kéne használnom az alkalmat...de nincs jo kedvem...meg az imént huzott fel egy anno "barátnak" hitt személy...hát igen vannak az embernek mindíg jóakarói ...a szemembe más mutat...aztán a hátam mögött....keresztbetesz...
Reggelt!
Végre péntek!
Kornél, tegnap jól elbeszélgettünk telefonon!
Láttátok a Fókuszban azt a gyereket aki legurotta a 15 m - s letörést?
Vele is szoktam bicózni, tök jó fej!
Hát itt is szivesen segítek, bár a leghatékonyabb az ha személyesen van elmondva, megmutatva az amire kíváncsi vagy! Már ha egyátalán tudok érdemlegesen segíteni!
Azért nekem is sok mindent úgy mutatnak, magyaráznak meg! Tudod, holtig tanul az ember!
írd le ide és biztosan megbrópálok segíteni, aztán ha nekem nem megy akkor még nagyos sok jó motoros van itt jelen!
És miért ne mennél szánkózni? Idén szerintem már csak decemberben lesz legközelebb rá alkalom, hát tessék kihasználni!
Nos, mizu Drága?
Te nem így gondolod Zsé?
Valószínűleg én csesztem el a szimmeringet!
Ha összefutunk hozd el és adom a lét vissza!
BONJOUR
BUENOS DÍAS
Végre péntek!
Kornél, tegnap jól elbeszélgettünk telefonon!
Láttátok a Fókuszban azt a gyereket aki legurotta a 15 m - s letörést?
Vele is szoktam bicózni, tök jó fej!