Ha észak Sapnyolba fogsz ki egy motort az akkor is 5000km az 500liter gátolaj 3000fornitjával....és még nem láttad a motort kopási költséget nem számoltunk még olajcsere ecetere....Szóval ha mégis mennél motorért tudom ajánlani a pireneusokat illetveGaliciát(Eddig a legszebb és legsejtelmesebb hely ahol jártam) állandó köd a völgyekben és mindent átható tehénszarszag... a tehénszarszagot leszámitva tényleg ragyogó
Értelek Marku...Mondjuk jah ha már ott vagy akkor nézelődni is lehet..De mondjuk az üzemenyagköltséget egy 10litert fogyasztó furgonnál ki kell egy kicsit jobban kalkulálni mert a Spanyol Francia határ cca 2500 és még nem mentél be..
csak az még gáz , hogy plusszba eltüzelsz az utazásra tankolásra autópályadíjra parkolásra telefonálásra evésre alvásra ivásra cigire még minimum 200 ezret ha mondjuk spanyol aljából kell hazahurcolnia vasat lemész egy olajcsere intervallumot is ...ja és ne menj egyedül akkor a másik is eszik stb....ja és addig még itthon se keresel .....
és a végén még az is beugorhat szopásképpen , hogy egy nagy rakás szart találsz ott ...akkor tovább maradni keresgélni , hogy ne gyere üreskézzel mert az még plussz bukta ...
agyvírzís is tud lenni ...nem biztos , hogy nem kéne itthon hozzápattintani egy ismerős lóhoz ezt a pénzt és már délután motorozhatsz vele
Teljesen őszinte leszek Sapnyolországban 27 napot tartozkodtam ezalattlegyalogoltam egy Budapest-München távot(850km)85%ban határban és egyetlenegy trilaboltot láttam egész utam során kb 4város volt olyan amibe bevitt a tura és nagyobb mint Debrecen vagy mint Miskolc....Valamint a gyalogosösvényen egyKtm valamilyen négyütemü Sx-et és egy kétütemüGG endurot....Szóval nem láttam túl sok trialt...De én inkább az árkülönbségre vagyok kiváncsi nem a miértre....Erről ha esetleg tudna valaki felvilágositani..
Az ujakat nem tudom, de használt sokkal drágább és nekem mint mindenkinek pénzből van a leg kevesebb mert nekem nem volt még olyan időszakom mikor napi 6 millát kerestem volna! Igy marad a garasaskodás..........sajnos.
Itthon egy 2000 évjáratut tudok 320-as uj dugoval 470ezer
kint ugyan ez 1100 euro plusz kb 100 ezer utiköltség ez még mindig csak kb 375ezer és még a dugó is belefér és van választék és egy fasza élmény az út ! ennyi
Ott olyan népszerű a triál mint idehaza a kocsmázás! Ha jól tudom Te voltál kint! Milyen sűrűn találkoztál triálmotorral, vagy üzlettel vagy bármivel ami kapcsolatos a triállal?
Nos ezért olcsóbb, mivel ott szinte mindenkinek van és olyan természetes mindennapi eszköz nekik mint nekünk idehaza a bicikli!
Nézd Márk! Én már elmondtam neked, hogy amit ismerünk az a tuti! Igaz, hogy ha egy triálmotort arra használtak amire kitalálták akkor sokat, nagyon sokat kibírnak!
Elvileg nem lehet nagy gond velük! Jobban biztatlak egy külföldről megvásárolandó triálmotor megvételére mint egy endúró vagy cross motor megvásárlására!
Nekem tetszik a kínálat, a döntés a tiéd! Az ár nagyon jó, sőt! Érdekesen túl jó!
A tulaj olyan motorokat kínál amelyek 250-esnek jöttek ki a gyárból de a gyárban átszerelték 280-asra öket, valami olyan manuszé lehet aki a gyárhoz szorosan kötődik és ezekkel a motorokkal teszteltetett!
A kép nekem is egyből leesett amit a Döme mondott, hogy a tulaj birtokán készült!
A második kép nem ez akart lenni! hanem ez!
és a végén még az is beugorhat szopásképpen , hogy egy nagy rakás szart találsz ott ...akkor tovább maradni keresgélni , hogy ne gyere üreskézzel mert az még plussz bukta ...
agyvírzís is tud lenni ...nem biztos , hogy nem kéne itthon hozzápattintani egy ismerős lóhoz ezt a pénzt és már délután motorozhatsz vele
Én tavaly Olaszországban voltam nyaralni a Garda tónál és egy kis szutyok faluban is ilyen kimondottan triálmotorsportal foglalkozó üzletbe botlottam!
Itthon egy 2000 évjáratut tudok 320-as uj dugoval 470ezer
kint ugyan ez 1100 euro plusz kb 100 ezer utiköltség ez még mindig csak kb 375ezer és még a dugó is belefér és van választék és egy fasza élmény az út ! ennyi
Ott olyan népszerű a triál mint idehaza a kocsmázás! Ha jól tudom Te voltál kint! Milyen sűrűn találkoztál triálmotorral, vagy üzlettel vagy bármivel ami kapcsolatos a triállal?
Nos ezért olcsóbb, mivel ott szinte mindenkinek van és olyan természetes mindennapi eszköz nekik mint nekünk idehaza a bicikli!
Elvileg nem lehet nagy gond velük! Jobban biztatlak egy külföldről megvásárolandó triálmotor megvételére mint egy endúró vagy cross motor megvásárlására!
Nekem tetszik a kínálat, a döntés a tiéd! Az ár nagyon jó, sőt! Érdekesen túl jó!
Mark.u te mindenképp spanyolból akarsz motort venni? Itthon is vannak sztem jó állapotu használtak..
A kép nekem is egyből leesett amit a Döme mondott, hogy a tulaj birtokán készült!
Több motor is van különböző állapotban és árakon!
Az egyik tulaj birtoka!
Les Basses!
5000 ember és őrület!
mind1 majd motorral leugrok....csak nem lesz útközben rendőr