Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy rojál enfild jó is lesz..ráoperálunk valami jó kis crossgummát és gó erdély
Hahó......Ich bin John Türkish......Csiki-Bege Motorplaza GasGas/Royal Enfield márkakereskedés.......szerinted mit fogok adni? Kinder Tojás Motor-t?
Szia Andris akarom mondani HappyBoy Ja tényleg szia Jani......mert hát Én is itt vagyok, de engem már észre sem veszel
és milyen motort kapok ennyi pénzé?
exc525?
Szia Döme és csak keményen ahogy tanitottuk Gyilkold le a férgesét
helló zoozee bácsi...
Asszem, a szombati úsztatás után Te is molyolhatsz a tiéden.
Nemde?
csá! Vidd az UZI-t!
bocs...technokol rapiddal...ezek a billentyűk...túl közel vannak egymáshoz....két sör után...
meló van, léptem!
Gyurika nem dolgozik...otthon ragasztja össze a gépét Teghnokol Rapiddal....
Hát pedig ez van.......motorbérlés átlag 20 ropi/nap-tól indul (utcai motorok), de endurót szerintem csak Én adok bérbe széles e hazában! Legalábbis eddig még nem hallottam ilyenről De cáfoljatok meg nyugodtan, akkor legalább megtudom, hogy más milyen összegért adja ki
Kérdezd meg a Gyurikát, hogy hol dolgozik, addig tudsz gyűjteni!
Mit akarsz Te csumpi ertéel klubbal Vazze jurosportnál lejjebb nem aggyuk heee
uhh...10 ropi /nap...az kicsit sok nékem...főleg ha 5-6 naposról van szó..vagy esetleg több
Csőváz tesó!
Neked semennyijé...hülye krossz-os
Na jó csak bolondozok.....gyere majd be és megdumáljuk! Amúgy úgy számoltam, hogy egy ilyen jellegű túrára 10000.-/nap, de haveroknál lehet beszélni ez ügyben!
Jön az RTL Klub is?
Egyenlőre még titok (meglepi atyánknak), de ha majd találkozunk akkor elmondom! Az biztos, hogy örülni fog
legalábbis remélem, mert ha nem hát adok neki a triálgumival
IZÉ... SZEVASZ!
Zsevasz Unokatesó!
csók a családnak!
Ezt hogy érted?
mennyiééé?
De baby, idén már bizony marketing is lesz! Olyan reklámot adunk a GasGas-nak, hogy a konkurencia beszarik az irigységtől