Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dömének tökéletesen igaza van az EC 300-at illetően!
SPY,olvasd el amit írtam a boncterembe (2004-es EC 300)ott mindent világosan bár röviden leírtam!
mert ott sötét van...húúúúúú....
Nem mer az erdőbe jönni mert fél a mummustól
estél-keltél, mert nem bírtad beindítani, oszt ráddőlt...
Különben is te ne szólj semmit..szupermotyós...már most SM kerekeken gondolkodsz...minket meg meg sem látogatsz az erdőben...fúj...
követési távolság Gyurikám, követési távolság...
Jah, még ha el is törted volna valamid, akkor az tényleg űberfasza lenne...akkor fekhetnél és csak utána kezdhetnél melózni hogy legyen pénzed...
A GG EC300-as TÖKÉLETES!
Szerintem bárkit megkérdezhetsz, akinek az van, mindenki ezt fogja mondani!
persze, ha valaki utcára használja, repeszt vele ezerrel, hát az no comment...
Ilyenre is volt példa... Na, ez a motor nem arra való. Ez egy verseny enduro
Császtok.Mondtátok,hogy a gas-gas oknak a gyermekbetegsége az elektronikályuk.
Bövebben ez mit takar(gyenge vezetékelés,picsa biztositékok,vagy rossz rögzités stb... )
Azért ez elég rosz,hogy egy 0km-es mocin már egyböl babrálni kell a cuccokat
Ja és akinek volt/van gasgas ec 300asa és ujonnan vette,és már hajtja/hajtotta min 2 évet,az mondjon már rola legyen olyan rendes pár szocskát
Pl az elektronikán kivül van-e más gyengepontja(hallottam olyasmit is,hogy a kerékcsapágyak gagyik benne,nemtudom ebböl mi igaz) volt-e vele valami komolyabbb baja,aminek az oka a márkának tudhato be stb..stb...
Várom az okosito válaszokat
Ecsém!
Bunkó vagyok, nincs msn-em... Az iwiw-en néha előfordulok, de csak a régi, külföldre szakadt barátokkal levelezek ott...
Andriska, Te még a 450-es posztereket ragasztottad a szobád falára, amikor én már azzal estem-keltem...
Gyurika!
Hogy Te milyen ügyes vagy! Szerencse, hogy nem törted szét magad!
Dolgozz keményebben, hogy legyen lé szervízre!
egyszer én is kipróbálnám de soha nem lesz akkora szerencsém........

nagyon pang a topik nincs pezsgés mi van alszik minden gas gas -os?
hétvégén nincs csapatás ? erzbergre megy mindenki?
Gyerekek, azt a triálozást ki kell ám érdemelni! Nem ám megvásárolni holmi alkoholos nedüjért!
tegnap szervízből haza fele el is dobtam befékeztek előttem én elsőkerékre álltam,gyertya és repültem is oda az indexek,tükrök,rezó horpadt kormány repedt stb
gemes 76 elkérhetném az msn címed vagy e-mail ha van?klxeket nézegettem és úgy látom te vágod már minden porcikáját:)
Üdv mindenkinek!
na tényleg jóéjt, mingyá" leesek a székről..
ich szpíkk maggyar..
azzal is mentem már, egy vadállat!
vadállata=vadállat
na jóccakát...
ohhhhh ottvan mögötted egy igaz vadállata maga nemtudom hány ovltjával,és te egy gas-gason ülsz szégyeld el magad
Hát azt tudom hogy Beer Gabi jön egy pár haverjával....Én is megyek, Attila is + 1-2 ismerős...asszem mi 5-en leszünk a kocsiban.De mi szombat reggel megyünk és vasárnap jövünk...
hehe...
Dömével meg ne törődj....olyan zsír úja gépe hogy még ő sem ismeri..
mondtam már hogy írj mailt, ha érdekel vmi...sajnálom, de még a te kedvedért sem fogok MSN-ezni...egyrészt nem ülök állandóan a gépnél, másrészt nem akarom hogy azok is zaklassanak, akikkel kurvára nem akarok beszélni...IWIW ugyanez..szánalmas kisgyerekek játszótere...
De ismétlem magam: ha segítség kell, szívesen segítek MAILBEN...ha kell még fénylépet is küldök...ámen
Dome74 van msn cimed vagy valami?
sacc/kábé 400...