azt hittem a szuperügynökök ilyenkor már alszanak............vagy még számolják a pénzt mert annyi van nekik , hogy késő estig kell számolniuk
azon gondolkoztam miért nem veszed meg erzberget és hozod ide nekünk .....nekem ennyi pénzem lenne akkor megvenném nektek
Jöttem volna de késön végeztem a melommal(9/35)10-re nehézlett volna összepakolni,elmenni a futoért,vissza a motorért és dorogig autozni!Ezt mind 25 perc alatt!
mi a pálya andris mentek erzbergbe? utána majd csapathatunk megint ........esetleg
lehet mi most megyünk erdélybe a hétvégén ...még nem hundert prozent(100%) de lehet !
ha viszont csúszik erdély akkor kinézünk ezberg mi is ...........hátha érdekes
Szijjja te aranymucusingóbingótündike!
Meg ne sértődj cicabogár...tudod hogy csak a te tested kell nekem, senki másé!
...na jó..McDonalds-es ratyi haverunkon még gondolkodom...van 1-2 volt Légiós társam, biztos kezelésbe vennék..
Mivan? Mindenki alszik?
Lusta banda...
Ki mondta hogy még nem vettem meg?
Mit gondolsz, miért megyek ki hétvégén?
MEGNÉZNI A BIRTOKOMAT!
Ha nem csinál így, akkor bazhatod...mint én, legutóbb...
azon gondolkoztam miért nem veszed meg erzberget és hozod ide nekünk .....nekem ennyi pénzem lenne akkor megvenném nektek
Na most már tényleg megyek kajálni...
lehet mi most megyünk erdélybe a hétvégén ...még nem hundert prozent(100%) de lehet !
ha viszont csúszik erdély akkor kinézünk ezberg mi is ...........hátha érdekes
Meg ne sértődj cicabogár...tudod hogy csak a te tested kell nekem, senki másé!
...na jó..McDonalds-es ratyi haverunkon még gondolkodom...van 1-2 volt Légiós társam, biztos kezelésbe vennék..