Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tisztaságmániás!
Idén is jön!
egyébként én is azon filózok hogy eszkabálok hátulra a hátsó sárvédőre egy "tepst" a csomagnak...így a tatyó majd nem szedi le a matricát + jobban fel lehet majd rögzíteni...
Meg majd csinálok egy nagyobb csapatást is hogy lássam, jól lesznek-e a csomagok felrögzítve.
Kéne majd találni egy megoldást hogy ne kelljen állandóan a gumipókokkal tökölni...valami jobb leszorítási módszert...de tényleg minimálisra fogom csökkenteni a csomagjaimat.
neeem, volt aki teljesen megfürdött.....például Hunyadi Laci, aki beborult a folyóba.....sőt úgy gondolta hogy akkor már megfürdeti a motort is...
ezek szerint csak Te mostál lábat a 4 nap alatt...
Miért?Bevált...csak a 3. napon ázott el a lábam, mert kilógott alóla...
A maradék időben, vizes hálózsákban aludtam...
Ugye nem a tavalyi príma sátradat akarod hozni?
Térkéééép?Minek?
Én csak követtem a többieket és magam elé fókuszáltam kb. 15 méterre hogy ne essek hasra...a tájra nem emlékszem, nem volt időm megnézni...
ÁÁÁÁ én még nem kezdtem készülődni...viszont csináltam egy gyors fejszámolást, mit kéne a fépre még venni...
Telóharisnya (első-hátsó), láncszett,új kormány,új első-hátsó gumi + belső, kijelző csere (már megvan, csak be kell dobni)
Cuccot, minimálisat viszek: 1db alsógatya, 1 pár zokni, csere póló, pulcsi, gatya, hálózsák, sátor,esőruha,tisztálkodó cucc...ennyi
Most éppen nem, de holnap is lesz nap és minden nappal okosabbak leszünk...
Elkezdtem a bevásárlást a túrára, összeírattam a Mikivel, hogy mit érdemes vinni...
Te hogy állsz? Van már térképed? Tavaly állítólag sűrűn kérted...
Döme:250-est nem tudsz véletlenül...?(azt is ilyen 600körül?)
esni többet láthattál...
Bár most hétvégén helyt álltam...sok mafla nem ment neki 1-2 dombnak, de bezzeg Andris!...igaz hogy nem bírtam felmenni... ...de az akarat megvolt...
Mikor van a felmérő?
Nem szereti a gyereksírást!
Mögéd a világ összes pénzéért sem ülnék föl, elég ha láthatlak motorozni.
akit érdekel egy 98-as EC 250, nézze meg ezt...
http://www.vatera.hu/gasgas_ec...
Na látod, fog ez menni!
Erdélyre talán már felülhetsz a hátam mögé...
Megtapiztam a motorod, szép darab...én sajnálnám összekarcolni.
Gondoltam hogy ha már ott vagyok, belekarcolom a nevem, de Kata lebeszélt...
ááááááá Döme zsírkirály vagy,ha megvan a pontos ár légyszi jelezdd,előre is KÖSSZ mindent
Kötsög!
A váltás még nem megy, de már volt ahol 25 Km/órával száguldoztam...
mivan?
megint punnyadtok?
Sehol senki?
Hataértünk, még Csobánkára + egy kocsmába is beugrottunk..
Mentünk aszfalton, de nem mentünk vissza az erdőbe, ill egyszer de visszavitt a műútra..
Csináltatok képeket?
Nekem még egy saras élményem is volt, lapozz vissza...
csinállj msn en jobban teszed :) kösz csácsá
na mi a zsír enduros ? hazaértél látom pedig már mentést fontolgattunk
amúgy mi ma mentünk egy rendeset, csak az eső az közbeszólt qrvára szarrááztunk de jó volt nagyon !
itt az emailem:
mokas75@myway.com
Nincs MSN-em sajnos..
kérdeznék még pár dolgoka ha válaszolnál nekem rá? msn cimed van ? felvehetlek vagy valami?
Szia...
Hát igaz hogy előtte nekem csak 2T volt, de meglep hogy az FSE kuplung nélkül kettesben gyönyörűen feldobálja az orrát...(lehet hogy ez csak nekem ujdonság )...onnan meg csak pici gázfröccsökkel kell a holtponton tartani
Most meg nem tudnám mondani a gyári adatokat, de sztem nem is ez a fontos.
Kanyarban szépen rakja a seggét, levegőben is könnyen kezelhető, nyomatékos,kezes jószág.
Kicsit nehezebb, mint egy KTM (vagy legalábbis nehezebbnek tűnik), jó alkatrészekből van összepakolva.
Hibájaként vagy gyengeségeként említeném talán az elektronikát, illetve a fogyasztását...
Van néhány kissebb gyerekbetegsége (csatlakozók, gyújtáskapcsoló), ezekte rendbe kell rakni és tuti a motor!
Hát lehet hülyeséget kérdezek de csak ahhoz tudok visszonyitani! A GAS GAS FSE 450 menyivel erősebb mint a Suzuki DRZ 400 E ? gyorsulás stb? erő nyomaték ! ja és hogy nekem főleg gyorsulás ás egykerékre kéne a motor persze ez mind terepen ! hogy künnyen emeli a FSE 450 az orrát? :) előre is kösz
Aha..szóval megtanultál végre váltani?
...bocs..kihagyhatatlan volt...