meleg az aszfalt... egész nap a stoppiekat toltam kis xtvel:D pacsirtamező utcában toltam egy szépet, majd jött mögöttem egy nagyobb gép,első lámpákból ítélve talán cbr vagy zxx,kék szinű, az uriember szintén tolt egy stoppiet,majd kerék...lámpánál utolértem,ismét stoppie,majd következő lámpánál én is felráncigáltam xt-t...
Ilyen fiatalon minden halál értelmetlen....A híradóba nyilatkozott a kötél kifeszitője...Fantasztikus hogy milyen nyugodtsággal és semlegességgel beszélt róla mintha arról ripoltotlták volna hogy milyen lesz az idei termés...Bassza meg a kurva anyját
Igen....szegény...de reméljük hogy nem volt értelmetlen a halála...talán mostmár a tisztelt törvényhozók is rájönnek hogy ez a "szemet-szemért" taktika nem jó dolog...vagy az hogy a Zozee-ékat igazoltató rendőrök (erdőben!) mellett, bunkókkal, lánccal felfegyverkezett emberkék álltak....és talán a rendőrök sem lesznek zabosak csak ránk -motorosokra- , hanem igazat adnak majd nekünk, nemcsak minket basztatnak, átlátják a helyzetünket.....
Ide vezet a túlzott gyermekkori drogfogyasztás!
Én sosem álmodtam ilyeneket!