Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak tudod ha van a háznál egy asszony aki látott ilyet a barátnőjénél... az mindent elsöprő hatalom! És persze nem ismer se fotosopot se guglit se egyebet... mert ha apa megcsinálja az sokkal könnyebb!
Mondjuk ilyet szerintem pont ne akarj, mert ocsmány...
a neten találsz leírásokat, amik lépésről-lépésre végigvezetnek
igen szeritnem ez lesz az...

ilyesmire gndolok

És ezt biztos nem lehet géppel csinálni? Csak ps effekt!? és ott hol hogyan!? Köszi!
fényképezz Tatabányán vagy Miskolcon...az összes képed olyan lesz.
ez nem gép, hanem utómunka kérdése és "vintage" hatásnak hívják (ha ugyanarra gondolunk )
Sziasztok!

lenne egy noob kérdésem mezei turista géppel hogy lehet olyan képet csinálni amin az effekt olyan minth a 80'as évekbe lennénk! :D Tudom van a feka fehér effekt, van az a barnásitott, de van egy ilyen is vagy ezt külön be kell állitani!? Köszi!
akkor megnyugodttam
Lassan jonnek az en kepeim us parizsbol, vagyis remelem lesznek szep kepek, meg gephez nem jutottam :/ :)
A finepix Fuji, a Coolpix Nikon. Szinte semmi...
egész jó egy zsebgéptől
mi a külömbség finepix és coolpix között?
Kicsit játszanék pl. Tiltshifttel Hasonló képekhez szerintem coolstuff
Hali, ha még nem késő:
Keress egy gépednek megfelelő Manual.pdf-et googlün, ha már a dealerek nem adtak hozzá a csomagtartóból egy gyári tartozék leírást...
Ja csak annyit, hogy ezek az új Nikon Coolpix s3300-as pocket gépemmel készültek...
Látom mostanság inkább beszélgetés megy...
Ezért teszek fel valamit..
ok akkor marad a csere..sok sikert hozzá..
Koszi a segitseget de mar azon is tulvagyok ,
esetleg még annyit kipróbálhatsz hogy minden kártyán van az oldalán egy kis gomb eg ykis kapcsoló esetleg azt kapcsold átt a másik állásba ...csak át kell húzni..... hátha lezártad véletlenül kicsomagoláskor a kártyát.... szóval még azt próbáld meg sztem..mielőtt visszavinnéd.
keress a haveri körben egy olyan digit gépet amiben van és kompatibilis..vagy vidd el egy fotósboltba és formatáld le egy új géppel....hirtelen jobb ötletem nincsen.... elviszed saturnba vagy médiamárktba ami közelebb van stb...és ott segítséget kérsz...
nemtudom h mindneféleképpen de nekem van benne..... nikon d5000 em van
mindenfelekepp kell a gepben lennie format feliratnak?
belerakod a fényképezőgépbe és megkeresed a gép menüjében a format feliratot..ha engedélyezi.....
mit basztál el