csak tudod ha van a háznál egy asszony aki látott ilyet a barátnőjénél... az mindent elsöprő hatalom! És persze nem ismer se fotosopot se guglit se egyebet... mert ha apa megcsinálja az sokkal könnyebb!
lenne egy noob kérdésem mezei turista géppel hogy lehet olyan képet csinálni amin az effekt olyan minth a 80'as évekbe lennénk! :D Tudom van a feka fehér effekt, van az a barnásitott, de van egy ilyen is vagy ezt külön be kell állitani!? Köszi!
Hali, ha még nem késő:
Keress egy gépednek megfelelő Manual.pdf-et googlün, ha már a dealerek nem adtak hozzá a csomagtartóból egy gyári tartozék leírást...
esetleg még annyit kipróbálhatsz hogy minden kártyán van az oldalán egy kis gomb eg ykis kapcsoló esetleg azt kapcsold átt a másik állásba ...csak át kell húzni..... hátha lezártad véletlenül kicsomagoláskor a kártyát.... szóval még azt próbáld meg sztem..mielőtt visszavinnéd.
keress a haveri körben egy olyan digit gépet amiben van és kompatibilis..vagy vidd el egy fotósboltba és formatáld le egy új géppel....hirtelen jobb ötletem nincsen.... elviszed saturnba vagy médiamárktba ami közelebb van stb...és ott segítséget kérsz...
ilyesmire gndolok
És ezt biztos nem lehet géppel csinálni? Csak ps effekt!? és ott hol hogyan!? Köszi!
lenne egy noob kérdésem mezei turista géppel hogy lehet olyan képet csinálni amin az effekt olyan minth a 80'as évekbe lennénk! :D Tudom van a feka fehér effekt, van az a barnásitott, de van egy ilyen is vagy ezt külön be kell állitani!? Köszi!
mi a külömbség finepix és coolpix között?
Keress egy gépednek megfelelő Manual.pdf-et googlün, ha már a dealerek nem adtak hozzá a csomagtartóból egy gyári tartozék leírást...
Ezért teszek fel valamit..