furcsa hogy aki itt nagyképűnek mondja magát arról nincsen fent kép
annyira nagy hogy nem lehet róla képet csinálni?
azért panoráma képpel biztos lehetne
Egyébként, én itt a nagyképűségnek még a nyomát sem láttam. (Persze most nem magamról beszélek...) Viszont a humorérzék és az önkritika hiányát felfedeztem egyesekben... Lehet bennem van a hiba, sőt biztos!
A legjobb, h most is gondolom nézi, figyeli, olvassa, mi történik...és szétbassza az ideg, mivel aki azt irogatja, h nem érdekli, meg leszarja, azt bassza leginkább... Tudom. Valahonnan...
Azért gyökér ráadásul, mert szerintem őt senki sem savazta. Ohlalalala, bocsánat, hogy nem ragál vki azonnal, és mindenre.
Mindig az önértékelési gondokkal küzdők jönnek ezzel a nagyképű dumával. Az önértékelési gond meg abból is jön, hogy ők is látják, h amit csinálnak az szar. Ám legyek nagyképű, hú kersz, de ilyenkor 1000X megbánom baszdmeg, hogy egy oldalas kommenteket írtam. Megérte?
Ha vki azt várja, hogy agyon dicsérjék a képeit, amik nem biztos, hogy erre érdemesek, akkor mutogassa a csajának, meg a családjának.
Igen, mi ilyenek vagyunk, hogy más (Debrecen) topikban köpködünk azokra, akiknek ebben a topikban jópofizunk, meg könyörgünk a véleményéért. Ha nem kapunk kritikát, azért rinyálunk, ha meg kapunk, akkor meg azért..
Abban meg igenis igaza van Bakondi Úrnak, hogy ha egy kép össz' teljesítménye annyi, hogy lenyomták a gombot hozzá, ahhoz senki nem fog gratulálni. Akinek ilyesmire van szüksége, az menjen anyukához, barátnőhöz, nagyihoz véleményért, ők úgyis elfogultak és azt fogják mondani, amit az illető hallani akar.
S.O S!
hogy a picsaba kell formatalni a fenykepezobe valo kartyat?