Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!
S.O S!
hogy a picsaba kell formatalni a fenykepezobe valo kartyat?
neked
Kinek nincs képe?
nem volt szabad az RTL Klub helikoptere
furcsa hogy aki itt nagyképűnek mondja magát arról nincsen fent kép
annyira nagy hogy nem lehet róla képet csinálni?
azért panoráma képpel biztos lehetne
Ugye! Én is majdnem az vagyok.
A debreceniek olyan kedvesek.
Igen, őket én is észrevettem...
Nem tudok. Viszont nem halogathatom tovább azt, ami szükséges! El kell gondolkodnom eddigi életemen, hogy mindent jól csináltam-e...
Valakik meg kicsit melegnek... Khm...
"Lehet bennem van a hiba"

..újat is tudsz mondani?

Egyébként, én itt a nagyképűségnek még a nyomát sem láttam. (Persze most nem magamról beszélek...) Viszont a humorérzék és az önkritika hiányát felfedeztem egyesekben... Lehet bennem van a hiba, sőt biztos!
De akkor is én tudok a legjobban fotózni! Lásd szivárvány :D
ezzel eddig sem vitatkozott senki
Mit akartok, én vagyok itt a legnagyképűbb.
jesszus, kell még egy kávé...
Természetesen az utolsó megjegyzésem miatt nagyképű vagyok!
Bence-apu?
Most kapcsolok baszki.
Benimoto (motogp46) tényleg BGabor8000 fia! (fija: csokinak)
A legjobb, h most is gondolom nézi, figyeli, olvassa, mi történik...és szétbassza az ideg, mivel aki azt irogatja, h nem érdekli, meg leszarja, azt bassza leginkább... Tudom. Valahonnan...

Azért gyökér ráadásul, mert szerintem őt senki sem savazta. Ohlalalala, bocsánat, hogy nem ragál vki azonnal, és mindenre.
Bence-apu

..tudtad, hogy ha beírsz egy topikba, az nagyképűség? én meg azt hittem, hogy az annyit jelent, hogy az illető nem analfabéta, de ezek szerint nem...
az ki? főniksz?
Bakondi Úr, imádlak!
Jah, és ugye tartozni kell valahova. Egy ideig itt ment a jópofi, most megy máshol, az emberek nagy része mindig arra áll, amerre a szél fúj...
Mindig az önértékelési gondokkal küzdők jönnek ezzel a nagyképű dumával. Az önértékelési gond meg abból is jön, hogy ők is látják, h amit csinálnak az szar. Ám legyek nagyképű, hú kersz, de ilyenkor 1000X megbánom baszdmeg, hogy egy oldalas kommenteket írtam. Megérte?

Ha vki azt várja, hogy agyon dicsérjék a képeit, amik nem biztos, hogy erre érdemesek, akkor mutogassa a csajának, meg a családjának.
Igen, mi ilyenek vagyunk, hogy más (Debrecen) topikban köpködünk azokra, akiknek ebben a topikban jópofizunk, meg könyörgünk a véleményéért. Ha nem kapunk kritikát, azért rinyálunk, ha meg kapunk, akkor meg azért..
Abban meg igenis igaza van Bakondi Úrnak, hogy ha egy kép össz' teljesítménye annyi, hogy lenyomták a gombot hozzá, ahhoz senki nem fog gratulálni. Akinek ilyesmire van szüksége, az menjen anyukához, barátnőhöz, nagyihoz véleményért, ők úgyis elfogultak és azt fogják mondani, amit az illető hallani akar.

SZÁNALOM... ÓVODA... és társai