Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem, így se jó
valakinek biztosan
De ha nem lennék, hiányoznék...
na, veled is csak többen vagyunk
a sötétebb "keretet" nem tudom mi az effekt neve, nemtudom rárakni

azt nézem ha távolabbról nézem a képet teljesen más
Nem tette fel, így hát átméreteztem.
muta
Belekontárkodtam, ha nem baj...
ne görcsölj rá a mondanivalóra, elég, ha egyértelműen látszik, hogy mit akartál megmutatni a saját szemszögedből.. vagy mi
de én nem értek hozzá
lényege igazából egyiknek sincs, kivéve a törött indexesnek, mert az nekem mondja azt hogy soha többet nem veszek motorra kis indexet mert utána tuti összetöröm... meg faxom valahogy sosem jön össze egy olyan kép sem aminek van mondanivalója
sünissel próbálok kicsit utómunkázni
A sünist leszámítva nem látom a képek lényegét.. A sünisnél még kicsit játszhattál volna az utómunkával valami ütősebb hatás kedvéért, de tény, hogy jó alap és cuki a jószág.
kb 3x 20 percet hasaltam előtte, ki sem dugta az orrát de amikor felálltam hogy valami mást is próbáljak lefényképezni mire visszanéztem már erébb volt pár méterrel... próbálkozok megint, anyu vett akksikat és most már nem csak 10 képet tudok csinálni 1 töltéssel
ez a legjobb kép amit valaha készítettem, egyetlen hibája hogy nem én készítettem
A sünis nekem tetszik, de komolyan.
legyen min csámcsogjatok Clam kedvéért
De az van neki...
Fényképezőállványt.
Félve kérdezem meg, de Jaceknak mit tervezhetnek?
Mert nem állnak szóba velem. És most el vannak foglalva mással. Jaceknek terveznek valamit.
Miért nem terveztetsz inkább velük?
Lehet, h tervezek a hétvégén egy sportgokárdot.
Ha visszaélnék vele, akkor rátennék azért egy Clam Photographer vízjelet...
Szerintem inkább az kéne, hogy "Poénok és néha fotózás - tippek, trükkök, jótanácsok" De majd a legidősebb megmondja a tutit...