Oh igen, nagyon...
Az adatlapja alapján, egy 55 éves, alacsony, kövér, zsíros, pattanásos, izzadt trikóban, szemüvegben netező meleg kopasz pedofil is lehet...
Víz alatt egész más a fénytörés. Nem néztem utána, de valami közel négyzetes arányú csökkenésre emlékszem.
Aztán meg a gopro fixfókuszos, vagyis nem tudsz élességet állítani rajta, ami a hipernagylátószög miatt amúgy sem probléma.
fotóztam vele sötétben buliban..hát kurva szemcsés és szar volt..nagyon gyenge fotózásra homályban.... csalódás volt..már csak abban reménykedem h ha kész a mocim akkor az a hd az télleg hd minőség lesz..
Az adatlapja alapján, egy 55 éves, alacsony, kövér, zsíros, pattanásos, izzadt trikóban, szemüvegben netező meleg kopasz pedofil is lehet...
A fotó tegnap este készült a szakadó eső után. Van ötlet hogy legközelebb hogyan kellene fotózni az égi jelenséget?
Aztán meg a gopro fixfókuszos, vagyis nem tudsz élességet állítani rajta, ami a hipernagylátószög miatt amúgy sem probléma.
Ittvan néhány vidóm, van ami be van tömörítve, ami kisebb felnyomtam egy az egybe tömörítés nélkül, meg persze a Ytube is ront a minőségen.
http://www.youtube.com/user/dr...