Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minden egy helyen!
Szuper txt (vagymi)
Akkor inkább nem kell belépő...
Az attól függ!
Téged fotóznak, vagy te fotózol...
Zema! Látom te otthon vagy a témában.. Tudnál segíteni? Akt fotózásnál direkt fényt, szórt fényt, vagy fénytükröt használjak? Te hogyan csinálod?
Rolex gondoskodik a belépőkről, így csak ő tudja hova szól......
Ezt még nem láttad? Az év képe!
Klamny, dobd fel a végleges verziót!
Nem!
Nem fogom visszakeresni.
Muti!
Hova? Mert az, azért nem mindegy.
szépenbeszéjjévelem. na.
amúgy köszi
de mégsem köszi
mermá megköszöntem.
Neked is csak a szád jár, de még képet tőled sem láttunk!
Mondjuk a montázzsal megvetted a belépődet...
Zami jászapáti, elég ennyi. van matekóra is, az is kemény. de a magyarórát nem találom én se, pedig az volt a legdurvább.
Jacek biztos napozik, de hogy napozás alatt mi érthet...
Értem. Amúgy a kocsiból hátrafelé miközben az mozog kép is kész van már?
Ja, de volt párhónap remény az ellenkezőjére.

Tudom, csoki lyó gyerek. De nekem nem hozza be ezt a videót. le van tiltva, biztos OJAN tartalommal bír/bírt.
Jaceket is beszippantotta a torma, mert mióta megvette az új gépet, nem tölt fel. Lehet, h nincs benne memória kártya, és elég megapikszel.
És a babettásnak is segítettem nem értem mi a gond.
Igen, de majd pár nap múlva. hetente max 2 kép!
Ez a topik egy szar, most már kimondhatjuk...

Csokit ne bántsjdly!
De amúgy fent van lyutubjon is, Zami magyaróra Jászapáti néven!

Akkor meg főleg lődd fel az 500-ra! Ha jó lett úgyis felteszed, vagy nem?
Tényleg nem túl produktív, de erről nem én tehetek. De most is megjelent egy új arc, igaz makróval. De már ez is valami, az eddigi melyik vezetéket vágjam kéket, vagy pirosat és a babetta tisztítás után. Ja és csoki aláöltözős szerencsétlenkedését se hagyjuk ki.
Én meg egy halálcsillagot dobtam volna rá, a bal felső sarokba, na az nem csak a fókusz körüli teret görbítette volna meg, hanem elmosta volna az egészet!
Nem. Pedig? pedig nem az én műfajom, de sztem jó lett.
Nemcsoda, hogy Rolex (vagy ki) kivonta magát a fórumból, tényleg nem túl produktív a csapat, kivéve persze a babetta tisztítást!
Csak nem, nehogy már ennyiért kivonja magát, bz is itt van, pedig ő aztán... Pedig...? Rakd felfele azt a képet!

PS zseni... Persze, hogy láttam.
Én csináltam portrét, de LX kivonta magát a fórumról (valaki sokat jött a nemi identitással), és mást sem látnám, h aktív lenne, ezért nem raktam fel sehova. Pedig...

Te PS zseni vagy, láttad a temetős képemet?
Az LX-es portré témában készülődnek a képek?
Bezzeg az 500px-es tanácsaim jól jöttek mi, te hálátlan pöcs!