rendszámos nagy gépre gondoltam... a kis DT-t imádom meg minden...de már kicsi..próbálom fokozni az élményt..most pl supermoto szett van készülőben...de mégsem egy nagymotor
Érdekességnek szántam..de lehet nem tudod kivenni mi is van a képen Két villa, egy pénzérmén egyensúlyozik a pohár szélén... ma láttam a neten, hogy lehet ilyet csinálni..mondom lefotózom már
Nem tudom mi az értelme a képnek, de szerintem te se.
Ez a tipikus valamit fotóznom kell, aztán majd lesz valami.
Félreértés ne essék, én is szoktam ilyeneket csinálni, csak nem töltöm fel sehova...
akkor mikor ezek megjelentek jók voltak, nem voltak olcsók
de má már jóval okosabbat kapsz ugyan annyi pénzért
én azért vettem használtat mert nemtudom hogy meddíg tart ez a fótózási roham
ha úgydöntök hogy folytatom majd veszek valami jobbat, tanulni ez is igen jó
Közben kiderült, hogy s5800...régebbi gép, kölcsönbe adták csak ide, mert lehet kell még nekik..de nem is bánom mert annyira nem fasza..de tanulni jó..
9500 egész jó bár a 9600 kicsivel jobb, nagyobb kijelző meg kis apróságok
van rajta vakupapucs és manuális zoom
én azért nem vettem ojant mert fórumokat olvastam róla és ott nem voltak megelégedve a képminőséggel
igen nagy a képzaj állítólag, ezt lehet minimalizálni azzal ha leveszed az érzékenységet viszont akkor hosszabb záridő kell neki
de mivel nincsen benne képstabilizátor ezért nem egyszerű vele kézből fényképezni
én egy s6500fd-t vettem, fórumon azt írták hogy ezzel kevesebb a zaj de még így is van azért valamennyi
próbáld ki mielőtt megveszed
ha ismerősödé akkor valószínű hogy kölcsönadja egy napra
számítógépen nézd vissza a képeket mert nekem elég sokszor volt ojan hogy a fényképező kijelzőjén nagyon jó volt a kép akkor is ha ránagyítottam de a számítógépen már nem voltam megelégedve
mikor megvettem és próbálgattam csalódott voltam, többet vártam tőle de már rájöttem hogyan lehet jó képeket csinálni
Ez a tipikus valamit fotóznom kell, aztán majd lesz valami.
Félreértés ne essék, én is szoktam ilyeneket csinálni, csak nem töltöm fel sehova...
Vélemény a képről? szar nem?
de má már jóval okosabbat kapsz ugyan annyi pénzért
én azért vettem használtat mert nemtudom hogy meddíg tart ez a fótózási roham
ha úgydöntök hogy folytatom majd veszek valami jobbat, tanulni ez is igen jó
van rajta vakupapucs és manuális zoom
én azért nem vettem ojant mert fórumokat olvastam róla és ott nem voltak megelégedve a képminőséggel
igen nagy a képzaj állítólag, ezt lehet minimalizálni azzal ha leveszed az érzékenységet viszont akkor hosszabb záridő kell neki
de mivel nincsen benne képstabilizátor ezért nem egyszerű vele kézből fényképezni
én egy s6500fd-t vettem, fórumon azt írták hogy ezzel kevesebb a zaj de még így is van azért valamennyi
próbáld ki mielőtt megveszed
ha ismerősödé akkor valószínű hogy kölcsönadja egy napra
számítógépen nézd vissza a képeket mert nekem elég sokszor volt ojan hogy a fényképező kijelzőjén nagyon jó volt a kép akkor is ha ránagyítottam de a számítógépen már nem voltam megelégedve
mikor megvettem és próbálgattam csalódott voltam, többet vártam tőle de már rájöttem hogyan lehet jó képeket csinálni
http://www.sportmotor.hu/motor...
http://www.sportmotor.hu/motor...