féreg:
én még nem ültem 450es crf en de láttam hogy mit tud...egy drz s ember ment vele tesztnapon...azota rmz 450 e van hát brutál az tuti...durva de szervizigény az van mivel ugyhalottam az olajra kell figyelni és a szelepekre.... de én maradnék a drz melett...
Féreg. Bizony nagy a külömbség a crf és a drz között. Nem egy kategoria a két motor az tuti. Sulyban is vagy 25-30kg és az már érezhetö egy terep motornál rendesen.Mind a két motor nagyon jó, a maga kategoriájában. üdv.gábor.
Na én elköszönök! jó éjt és erős nyakat! mert ugye ilyenkor is kell motorozni! kívánom hogy mindenki nálam többet élvezze a motorját! sziasztok! csók elissa
Nademá!! Én ugyan nem azé mentem!!! Francnak vót kedve inni 600ftért 1 kisheinekent!!! Dehát ugye 1cimbora elment abba az irányba mi meg libasorba követtük!! Na ez lett a vesztem
elissa ne mondj ilyet! az utcánkban is van és a lányok mindig integetnek nekem! szép színes /sötét lila/ és semmi kivetni való nincs bent:) csak engem vetnek néha ki :)
Direkt belinkeltem.
én még nem ültem 450es crf en de láttam hogy mit tud...egy drz s ember ment vele tesztnapon...azota rmz 450 e van hát brutál az tuti...durva de szervizigény az van mivel ugyhalottam az olajra kell figyelni és a szelepekre.... de én maradnék a drz melett...
Szóval számokban 3 kiló a különbség gyári adatok szerint.
www.suzukihollos.hu/motor/inde...
motor.honda.hu /modellek-versen...
ugyhogy elishalgatok
Erre szerintem még egy jó darabig emlékezni fognak