Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akko benézted
Én is onnan néztem
Miért nem nézed meg a forgalmazók adatlapjait?
Direkt belinkeltem.
Az a 119kg min 133kg a crf teljesitménye 41kw=55.7le
féreg:
én még nem ültem 450es crf en de láttam hogy mit tud...egy drz s ember ment vele tesztnapon...azota rmz 450 e van hát brutál az tuti...durva de szervizigény az van mivel ugyhalottam az olajra kell figyelni és a szelepekre.... de én maradnék a drz melett...
na szasztok én léptem
Ugyanúgy 49 LE-s az E-s DRZ, és az X-es CRF, de a CRF csak 116 kg, az DRZ meg 119.
Szóval számokban 3 kiló a különbség gyári adatok szerint.

www.suzukihollos.hu/motor/inde...
motor.honda.hu /modellek-versen...
Féreg. Bizony nagy a külömbség a crf és a drz között. Nem egy kategoria a két motor az tuti. Sulyban is vagy 25-30kg és az már érezhetö egy terep motornál rendesen.Mind a két motor nagyon jó, a maga kategoriájában. üdv.gábor.
Jöhet privibe is
várom-várom-már nől a szakállam.... jó éjt!
shabika jó8...gerre-nekem olyat nem lehet ide tenni...az erkölcsöm nem engedi..
azé azt még megvárom
elissa nagyon megsértődtem !! Csak félmeztelen aktokkal lehet kiengesztelni ugyhogy azonnal tedd fel őket
én meg keszthelyen! akkor ismerted a srácot aki a nyáron lszállt zeg után! ?
Na én elköszönök! jó éjt és erős nyakat! mert ugye ilyenkor is kell motorozni! kívánom hogy mindenki nálam többet élvezze a motorját! sziasztok! csók elissa
nekem8
Shabika! Én Hévízen lakom. Pesten meg hétközben vagyok.
De azért jó volt
Nademá!! Én ugyan nem azé mentem!!! Francnak vót kedve inni 600ftért 1 kisheinekent!!! Dehát ugye 1cimbora elment abba az irányba mi meg libasorba követtük!! Na ez lett a vesztem
gerre bocs nem sértésnek szántam...
elissa ne mondj ilyet! az utcánkban is van és a lányok mindig integetnek nekem! szép színes /sötét lila/ és semmi kivetni való nincs bent:) csak engem vetnek néha ki :)
sztriptízbár... van akinek csak az jut...
nézegetem hogy néha van cross meg enduro csimma de hát azé mégi csak terep,mégha az a város utcája is :) imádnak az autósok....
tényleg kicsit okoskodó voltam de ezeket nem mondtad csak azt h kezdöként....
ugyhogy elishalgatok

Erre szerintem még egy jó darabig emlékezni fognak