Hallod volt olyan Siofokon h. a sztriptízbárba elaludtam mközbe ment a "műsor" pucér nénike vonaglik a csövön aztán meg rámordít de szószerint h. miaz h. nem nézem a műsort meg h. nem fogyasztok semmit!! Namost én erre csak böffenteni tudtam a képébe mert olyen józan voltam!! És ekkor vezettek ki a biztonságiak Na ezt a mai napig emlegetik a cimborák
Kicsit azért lesarkítod. Én nem 13 éves vagyok, nem teljesen kezdő, és megvan az eszem a motorozáshoz. A terep más műfaj tudom, mint az utca vagy a ring...
Szóval szerinted a CRF és a DRZ között akkora a különbség, mint egy DT 80 és egy YZ 250 között?? Na neee. Nem is érdekel, kipróbálom a CRF-et, aztán eldöntöm. Az biztos, hogy jobb motor, mint a DRZ.
a www.universalmotor.hu ezen találsz lehet hazudtam mert 25 a csizma de az az 5ezer más se ide se oda
féreg full kezdésként szerintem a döröz jo választás,szerintem fasza kis gépek sok jo érv áll mellettük
hol kapok 20ért 43 as cross csizmát? ez érdekelne! amúgy az normális hogy én majdnem bepisáltam mikor belebújtam egy cross csizmába? nagyon nehéz bent élni!!
gerre ne mond akkor voltam egy barom mikor megvettem! még egy hétig folyamatodsan nem müködött!!! soha többet kókányt! még ha az undorító gyári dolgok rajt is vannak! elegem van ebből a szar váosból! itt se szerelő,se motorbolt se hozzá értő ember!
Szóval szerinted a CRF és a DRZ között akkora a különbség, mint egy DT 80 és egy YZ 250 között?? Na neee. Nem is érdekel, kipróbálom a CRF-et, aztán eldöntöm. Az biztos, hogy jobb motor, mint a DRZ.
hétvégn gyere már a ktm-el és megtanitasz egykerekezni
és vajon ha nem jó a méret kicserélik?
féreg full kezdésként szerintem a döröz jo választás,szerintem fasza kis gépek sok jo érv áll mellettük
Szatyina Géza
+36 34372828
+36 204271314
Monnyuk Tarjánban lakik, de neked az még közelebb, mint pest.