Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hallod volt olyan Siofokon h. a sztriptízbárba elaludtam mközbe ment a "műsor" pucér nénike vonaglik a csövön aztán meg rámordít de szószerint h. miaz h. nem nézem a műsort meg h. nem fogyasztok semmit!! Namost én erre csak böffenteni tudtam a képébe mert olyen józan voltam!! És ekkor vezettek ki a biztonságiak Na ezt a mai napig emlegetik a cimborák
szeva! mit csinálsz hévízen? most olvasom hogy majdnem falumbeli a tengelyed egyik pontja
Kicsit azért lesarkítod. Én nem 13 éves vagyok, nem teljesen kezdő, és megvan az eszem a motorozáshoz. A terep más műfaj tudom, mint az utca vagy a ring...
Szóval szerinted a CRF és a DRZ között akkora a különbség, mint egy DT 80 és egy YZ 250 között?? Na neee. Nem is érdekel, kipróbálom a CRF-et, aztán eldöntöm. Az biztos, hogy jobb motor, mint a DRZ.
annak,hogy bizti kicserélik!!
vajon ez a gúgyos ördögfej minek tudható be?
namivan gerre elis huztál???
hétvégn gyere már a ktm-el és megtanitasz egykerekezni
tuti h kicserélik!!
SZERINTEM drz-nyuzod egy jo darabig aztán jöhet a crf
jó ez a a cemoto csimma! fekete színben 23900 ért
és vajon ha nem jó a méret kicserélik?
most ennyi erövel egy 13éves kezdö motoros 300ezerért vesz egy 80as dt-ét meg 300ért vesz egy 250-es rm-et akkor melyik jobb választás
cseszd meg a balcsit úgy unom hogy nem igaz! lenne inkább valami normális pálya erre! bár a kecskének cross pálya nem való!
Az ok, hogy jó a DRZ, de ha ugyanolyan árban vagy egy CRF 450 akkor be lehet vállalni, vagy csak szenvednék vele?
Hát, 20-ért csak a vaterán, de 24,5 kavicsért már újat is.
köszi felhívom ünnep után
vagy ott vannak a használtak 20ért már egész jo állapotuakat lehet kapni
a www.universalmotor.hu ezen találsz lehet hazudtam mert 25 a csizma de az az 5ezer más se ide se oda
féreg full kezdésként szerintem a döröz jo választás,szerintem fasza kis gépek sok jo érv áll mellettük
shabika nézd a jó oldalát legalább közel van a Balcsi!!! Én Siofokra szoktam lejárni azok a bulik............. !!
Kérdezd meg ezt az embert, már sokszor emlegettük itt, endurobontós:
Szatyina Géza
+36 34372828
+36 204271314

Monnyuk Tarjánban lakik, de neked az még közelebb, mint pest.
császtok
megbizony..meg az egyedül motorozásomban is végre megtörika jég
hol kapok 20ért 43 as cross csizmát? ez érdekelne! amúgy az normális hogy én majdnem bepisáltam mikor belebújtam egy cross csizmába? nagyon nehéz bent élni!!
Honda CRF 450-ről mik a tapasztalatok? Szervízigény? Ajánljátok kezdésnek a DRZ E helyett?
csá shabika elnebazd szerintem a pénzed speedes csizmára azzal smemire nem mész terepen!!!külömben is 20ért már veszel uj csizmár!!! CROSST
gerre ne mond akkor voltam egy barom mikor megvettem! még egy hétig folyamatodsan nem müködött!!! soha többet kókányt! még ha az undorító gyári dolgok rajt is vannak! elegem van ebből a szar váosból! itt se szerelő,se motorbolt se hozzá értő ember!