ez jó hely Ádi! Köszi én hasznát veszem asszem! veszek egy kurva csizmát már a kecskémhez!!
lehet hogy vmi egyszerü speedest :D
vagy tudtok cross/enduro csimmát is? igazából ami menne a kecske stílusához!!
Ja, az én kesztyűm is full bőr és protektoros, de 5,5 kavics volt csak. A váci úton, a mittoménmilyen Hondás boltban a wetendől kicsit kijjebb a másik oldalon.
Aszfalt nélkül is szakad. (3 éves) Majd lefotózom valamikor, nem tom a márkáját, de nagyon fasza.
csákó
ZOOZEE ha olvastad válaszolj légyszives, vagy aki tudja:
Lenne egy fontos kérdésem: elvittem a gépet a szerelőhöz hogy nézze meg és tegyen bele nagyobb fúvókát. Nem tett bele nagyobbat csak a súber tűn állított, az a szitu hogy ha beindítom akkor a moci el kezd pörögni az anyába mint állat, még nem volt időm megnézni, de arra gondolok hogy a súbert fordítva rakta be. Kérdés az lenne hogy ugyebár a súbernak van egy hosszabb meg egy rövidebb vége , és hogy melyiknek kell állnia a henger felé, melyiknek meg a légszűrő felé hétvégén akarom megnézni addig kérdezősködöm Ha valaki tudja írja már meg. Köszi
nagyon várom már mert ez a suli nagyon gáz holnap 3 doga meg ....
szóval kell a szünet meg a mocizás!!
lehet hogy vmi egyszerü speedest :D
vagy tudtok cross/enduro csimmát is? igazából ami menne a kecske stílusához!!
Aszfalt nélkül is szakad. (3 éves) Majd lefotózom valamikor, nem tom a márkáját, de nagyon fasza.
Jó, nekem már 3. éve bírja, használom rendesen, semmi baja.
ZOOZEE ha olvastad válaszolj légyszives, vagy aki tudja:
Lenne egy fontos kérdésem: elvittem a gépet a szerelőhöz hogy nézze meg és tegyen bele nagyobb fúvókát. Nem tett bele nagyobbat csak a súber tűn állított, az a szitu hogy ha beindítom akkor a moci el kezd pörögni az anyába mint állat, még nem volt időm megnézni, de arra gondolok hogy a súbert fordítva rakta be. Kérdés az lenne hogy ugyebár a súbernak van egy hosszabb meg egy rövidebb vége , és hogy melyiknek kell állnia a henger felé, melyiknek meg a légszűrő felé hétvégén akarom megnézni addig kérdezősködöm Ha valaki tudja írja már meg. Köszi
tc 570
Mégegyszer köszike
egy ilyen vasrol mi a véleményetek,képek alapján elég jo szürben van
:)
most mért kell egyből roszragondolni?
nemértem ...ezek a nőőők félreértenek egy smást