akkor már mérjétek meg a főtengelyt is hogy minden okés e vele.. ha már darabokban van.. érdemes
én is elkezdtema dt t szétszedni, de a jövő hét az k.o. uhogy csak hétvégén...
Nem kell szétszednem darabokban hozzák,a blokkot már szét szették!
Legalább meg tudom a főtengelyt is nézni nem lóg e meg a többit:henger ,power, stb!
Télen nagyfelújitást csinálunk
Sok sikert a mocihoz Myth!
Én szétszedném, úgyis itt a tél az ajtóban ,és kicsit foglalkoznék vele.lehet rámenne vagy egy kövér 100as is akár ,de hidd el olyan motorod lenne ,ami 2 évig hű társad lesz!
Már csak nekem nincsen motorom
Szerintem is így lesz
Csak nem száll szét semmi jel nélkül
Akkor szerintem holnap viszem is a hengert hónoltatni meg dugót rendelek meg felső tűgrögőt.
Meg kéne tömítés is amit nem tudom hogy hol csináltatok.
De lesz rá egy hetem.
A csörgés eddig amit szétszedtem megcsinálni gépet mindig valamilyen dugó alkatrészből jött!A csapágy nem csörög csak olyan hangja van /biztos hallottál már forogni rossz kopott csapágyat kiszedve/olyan súrlódó morgó hangja van!De amugy vannak csodák!Láttam már olyan hogy nem akartam hinni a szememnek!Minden előfordulhat! Ilyne a technika :-(
A henger az nem téma.
A csapágy meg jó hogy 2000Ft de szét kell húzni hozzá a blokkot és ha már ezt megteszem akkor felújítom az egészet, szóval csak úgy nem akarom széthúzni ha jó.
vdani666; Próbáld meg ugy megmozgatni hogy ne oldalra mozgasd hanem függőlegessen!!!Ezt ugy a leg egyszerűbb ha felső holtponton van!Ha igy is érzed hogy van függőleges holtjátéka na akkor van gáz!!!
Jó reggelt!
Nem tud valaki nekem egy tanksapkár műanyag tankra?Nem tom hogy ez meg e egyezik minden tipusnál!Már hogy a menet de gondolom!Amugy egy polaris predator 500-ra kellene!!Kérlek segítsetek mert igy nem tudok vele menni!!!
Köszönet előrre is!!!
Széles utat kövér gázt!!! :-)
Az első telót is ki fogom cserélni forditottra majd,az jobb iis meg jobban tetszik.
én is elkezdtema dt t szétszedni, de a jövő hét az k.o. uhogy csak hétvégén...
Nem kell szétszednem darabokban hozzák,a blokkot már szét szették!
Legalább meg tudom a főtengelyt is nézni nem lóg e meg a többit:henger ,power, stb!
Télen nagyfelújitást csinálunk
Olyan a tankidom mint az enyémen
Én szétszedném, úgyis itt a tél az ajtóban ,és kicsit foglalkoznék vele.lehet rámenne vagy egy kövér 100as is akár ,de hidd el olyan motorod lenne ,ami 2 évig hű társad lesz!
Már csak nekem nincsen motorom
Csak nem száll szét semmi jel nélkül
Akkor szerintem holnap viszem is a hengert hónoltatni meg dugót rendelek meg felső tűgrögőt.
Meg kéne tömítés is amit nem tudom hogy hol csináltatok.
De lesz rá egy hetem.
91es azt mondta a srác,http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=49841
Itt van az asztalomon, tudom hogy a gyűrű volt, nem volt csapágy hangja de üldözési mániám van.
Csank oldalra mozog egy milit.
A csapágy meg jó hogy 2000Ft de szét kell húzni hozzá a blokkot és ha már ezt megteszem akkor felújítom az egészet, szóval csak úgy nem akarom széthúzni ha jó.
meg kell mérni a hengerfal tágulását is. ha az nagy akkor hónolni vagy fúrni kell
Nem tud valaki nekem egy tanksapkár műanyag tankra?Nem tom hogy ez meg e egyezik minden tipusnál!Már hogy a menet de gondolom!Amugy egy polaris predator 500-ra kellene!!Kérlek segítsetek mert igy nem tudok vele menni!!!
Köszönet előrre is!!!
Széles utat kövér gázt!!! :-)
Most szét van kapva, csak nem tudom hogy jó-e mert ugye egy kicsit mozognia kell csak azt nem tudom hogy mennyit.
Mikori?
Gratula hozzá!