Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyébként nem tudnátok nekem tanksapkát véletlenül?Nem találok sehol :-(
Meg cserélem a sárvédőket,festetem,meg matricázom a mocit újra.
Az első telót is ki fogom cserélni forditottra majd,az jobb iis meg jobban tetszik.
akkor már mérjétek meg a főtengelyt is hogy minden okés e vele.. ha már darabokban van.. érdemes
én is elkezdtema dt t szétszedni, de a jövő hét az k.o. uhogy csak hétvégén...
Közsi ewenx!!!!!

Nem kell szétszednem darabokban hozzák,a blokkot már szét szették!
Legalább meg tudom a főtengelyt is nézni nem lóg e meg a többit:henger ,power, stb!
Télen nagyfelújitást csinálunk
Jól néz ki!
Olyan a tankidom mint az enyémen
Sok sikert a mocihoz Myth!
Én szétszedném, úgyis itt a tél az ajtóban ,és kicsit foglalkoznék vele.lehet rámenne vagy egy kövér 100as is akár ,de hidd el olyan motorod lenne ,ami 2 évig hű társad lesz!
Már csak nekem nincsen motorom
Szerintem is így lesz
Csak nem száll szét semmi jel nélkül
Akkor szerintem holnap viszem is a hengert hónoltatni meg dugót rendelek meg felső tűgrögőt.
Meg kéne tömítés is amit nem tudom hogy hol csináltatok.
De lesz rá egy hetem.
de ha összerakod és ugy sem lesz szép hangja még nyugodtan szét tudod húzni a blokkot utána is!!Pár óra az egész!!Sajnos lutri!!
ennyiért simán megéri
A csörgés eddig amit szétszedtem megcsinálni gépet mindig valamilyen dugó alkatrészből jött!A csapágy nem csörög csak olyan hangja van /biztos hallottál már forogni rossz kopott csapágyat kiszedve/olyan súrlódó morgó hangja van!De amugy vannak csodák!Láttam már olyan hogy nem akartam hinni a szememnek!Minden előfordulhat! Ilyne a technika :-(
Szeva Siki!

91es azt mondta a srác,http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=49841
Mondom hogy szét van szedve.
Itt van az asztalomon, tudom hogy a gyűrű volt, nem volt csapágy hangja de üldözési mániám van.
lehet gyűrű is... nekem azt mondták hogy csapágy
ha csapágy hangja van az nem csörgés!Az inkább olyan mintha aluminium surlódó hangja lenne!Csörgés az vagy gyűrű vagy felső tűgörgő de inkább gyűrű!
de hallotad hogy csörgő hangja van a motornak?
Függőlegesen semmi sincs.
Csank oldalra mozog egy milit.
A henger az nem téma.
A csapágy meg jó hogy 2000Ft de szét kell húzni hozzá a blokkot és ha már ezt megteszem akkor felújítom az egészet, szóval csak úgy nem akarom széthúzni ha jó.
vdani666; Próbáld meg ugy megmozgatni hogy ne oldalra mozgasd hanem függőlegessen!!!Ezt ugy a leg egyszerűbb ha felső holtponton van!Ha igy is érzed hogy van függőleges holtjátéka na akkor van gáz!!!
1 csapágy 2e ft.
meg kell mérni a hengerfal tágulását is. ha az nagy akkor hónolni vagy fúrni kell
Jó reggelt!
Nem tud valaki nekem egy tanksapkár műanyag tankra?Nem tom hogy ez meg e egyezik minden tipusnál!Már hogy a menet de gondolom!Amugy egy polaris predator 500-ra kellene!!Kérlek segítsetek mert igy nem tudok vele menni!!!
Köszönet előrre is!!!
Széles utat kövér gázt!!! :-)
A dugó csörgött benne.
Most szét van kapva, csak nem tudom hogy jó-e mert ugye egy kicsit mozognia kell csak azt nem tudom hogy mennyit.
hallod hogy elkezd csörögni a motor... nagyon szar hangja van.
az fasza!
Mikori?
Gratula hozzá!