Anno az ilyen 1 cm körülire kopott bütykű gumikat utcázni használtam el a régi 625-ösömön, mikor nem volt lóvém új hátsót venni a SM szettre. Csak én ezeket ingyé kaptam a haveroktól...
Hát már megbocsáss de eböl nem fogsz meggazdagodni. Ezt max egy nálad csorobb gyerek venné meg de az is elgondolkodna rajta hogy kiad enyi pénzt. A csere jóbb ötlet lehet kapsz érte ugan ilyet 18 asba, és nem lesz rosz a lelkiismereted,ha egyáltalán van?
tényleg azt mondod,hogy ez ilyen rossz?
ha érdekel,,igen szegény lettem, nem a saját hibámból,,sajnos családi okok miatt amit másnak nem kívánok,de úgyis talpra állok egyszer,remélem
Én gyakran "álmodozom" a sufniban, van is hozzá egy 220V-os aneszteziológiai célszerszámom, az öreg Borka mondjuk kis rókafark-fűrésszel szokott álmodozni, meg a magyar krosszmezőnyben edzőgumit álmodnak az 1-2 versenyt futott gumikből sokan, mert ugye szegény ember kézzel nőz.
Azt tudtad hogy ha a gumi le van gömbölyödve szart sem ér! Meg szokták vágni , de ezen már nincs mit vágni Ezt nem éri meg felrakatni, 10000ft ért új gumit vehetsz.
Mikor jössz motorozni? Most, hogy megfagy a habarcs, van időm
Igaz, egyikért sem adtam 2-3ezernél többet még.
ha érdekel,,igen szegény lettem, nem a saját hibámból,,sajnos családi okok miatt amit másnak nem kívánok,de úgyis talpra állok egyszer,remélem
Én gyakran "álmodozom" a sufniban, van is hozzá egy 220V-os aneszteziológiai célszerszámom, az öreg Borka mondjuk kis rókafark-fűrésszel szokott álmodozni, meg a magyar krosszmezőnyben edzőgumit álmodnak az 1-2 versenyt futott gumikből sokan, mert ugye szegény ember kézzel nőz.
amúgy meg tök jó gumi.. kár eladni az ilyet..használd még..
bár ha nem érdemes megvágni..mert nincs miből. . akkor használni sem
hol álmodtál olyat hogy vágnak cross gumi? ez nem slick
5 ezer
tagokna 4
Kawasakihoz alkatrészek, idom blokk stb…
Valakinek valami cím, kézalatt valami