Anno én elég sokat enduroztam a 625-össel (az meg jóformán ugyanaz mint a 660). Nem mondom hogy nincs erre a célra felhasználóbarátabb motor, de legalább nem kell nagyon pörgetni hogy legyen benne erő
Amúgy nekem nem elsősorban a súlya volt a gond (bár az sem csekály), hanem a fizikai méretei, pl. a KTM-fesziválon, ahol az EXC-kel szépen mentek a népek a kitaposott nyomban a fák között, ott én vért hugyoztam az erőlködéstől hogy a 10 centivel nagyobb tengelytávú mozdonnyal beforduljak
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, az mennyire hülyeség hogy egy KTM 660 SMC-t megcsinálom endurocross-ra?:)) Erdőbe csapatni, esetleg 1-2x pályára.
Előre is köszi a válaszokat.
Hát ez az... Ez a két dolog amitől félek, ami miatt kicsit tartok tőle! Így lehet, hogy az exc javára fog billenni a mérleg. Az csak kezelhetőbb az endurozás körülményei között.
Sziasztok!
Kíváncsi lennék a véleményetekre! KTM sx 450F (2007) mennyire alkalmas endurozásra? Gondolok itt a kemény futóműre és a 4 sebességes váltóra.
Üdv!
Üdv Mindenkinek!
2T,új nicasil,új dugó,új hajtókar.Motul 800T olajjal mi az ideális keverék?Service manualban 1:25 ill 1:33 van írva igaz nem ezzel az olajjal.Akinek van ezzel kapcsolatban gyakorlati tapasztalata szívesen meghallgatnám.Előre is köszönöm!
Ha valakit èrdekel akkor ugy is megkeres a rèszletek miatt.hála istennek vannak vevő jelöltek.mèg igy ár nèlkül is.de ha rákeresel itt ott van ár irva.
De hogy ne zavarjon:
490.000 Ft a motor ára.
Még üresben is milyen jól földet ért
Mikor én utoljára kerestem, már akkor sem volt fent Kár érte