Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

yo regglet katona nem lato ma ktm et a garazsba
Én meg 60-ast
Szerintem is sok!
Én 33-as keveréket használok, 5l-hez 1,5 deci.
Nemtom, nem sok egy icipicit 6literhez 2 deci?
Én kb 0,3 at 1 literhez, bár majdnem ugyanaz jön ki ...
na? sokan voltak?
Most jöttem onnan
Helló Gery!

kb milyen áron lesznek alkatrészek(kosár,blokkfél)? Itt MOn felhívtam eg pár bontót,de nincs nekik... elég szarba vagyok

Remélem segítessz!

üdv! Gabi
Csika holnap megyünk berénybe...nézzé be
2T cross motorba (yz 250) milyen gyertyát vegyek ? mostanában ugy van beinditom jár egy kicsit utána megáll, gyertyát kiveszem tiszta olaj. 6liter benzinbe 2deci olajat teszek. gyertyát megtakaritom visszateszem, durran egyet a motor mikor berugom megint leáll ezt eljátsza még v 3x utánna beindul és megy. mindig az első inditásnál van igy mikor még hideg a motor
Hali! Nem lesz verseny, előre hozták egy kicsit régebben, Máriahalmon volt
Köszönöm kérdésed, reggel bekaptam picivel több szteroidot és láss csodát mulnak a dolgok ,holnap kimegyek picit a homokozoba ,álitolag azfaltra van turva ,valami jótündér végigzavart rajta egy gépest
Béla bátyó!Jobban vagy-é mán?Ha motrotolok semmi bajom,ha nem akkó fájik Autót nem bírom,lehet az csinájja Család jól van?
Buzi pálya! Olyan homokos
háj evribádi!
Holnap mégse taksonyba megyünk, mert a Sanya nem lesz. Így irány nyáregyháza! 9kor indulunk! Valaki megy még oda?
Szia Gery ,

Ha vagy, megnéznéd az alábbi linket, mert találtam egy légszűrő házat és ha tudnál segíteni, , hogy lehetne elhozni azt megköszönném. Egyáltalán a szállítása stb milyen költségekel járna?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
ez kész...

váltojavitást és főtengely centirozást is vállalsz kezdőként..

tudod mit csináld meg! sok sikert.
hűje..
köszi a tippet
ok, akkor hamarosan küldöm, haver ígért egy lcd tv dobozt abból faragok valami tartókát
már ha nem zseb tv doboz
Télre sokan vannak ,meg hííííííídeg is lesz Minél előbb annál jobb,de Te tudod.Jövőre nem ennyi
küldjem később?
nekem ráér, nincs semmi baja, csak ki tudja mennyi szmötyi van benne
Kezdőként?Persze ,cseréld ki,és ha elbasztad küld el
cseréljem ki őket?
aha és mit tegyek? már bocs de kezdő vagyok a motor szakmában