2T cross motorba (yz 250) milyen gyertyát vegyek ? mostanában ugy van beinditom jár egy kicsit utána megáll, gyertyát kiveszem tiszta olaj. 6liter benzinbe 2deci olajat teszek. gyertyát megtakaritom visszateszem, durran egyet a motor mikor berugom megint leáll ezt eljátsza még v 3x utánna beindul és megy. mindig az első inditásnál van igy mikor még hideg a motor
Köszönöm kérdésed, reggel bekaptam picivel több szteroidot és láss csodát mulnak a dolgok ,holnap kimegyek picit a homokozoba ,álitolag azfaltra van turva ,valami jótündér végigzavart rajta egy gépest
Ha vagy, megnéznéd az alábbi linket, mert találtam egy légszűrő házat és ha tudnál segíteni, , hogy lehetne elhozni azt megköszönném. Egyáltalán a szállítása stb milyen költségekel járna?
Én 33-as keveréket használok, 5l-hez 1,5 deci.
Én kb 0,3 at 1 literhez, bár majdnem ugyanaz jön ki ...
kb milyen áron lesznek alkatrészek(kosár,blokkfél)? Itt MOn felhívtam eg pár bontót,de nincs nekik... elég szarba vagyok
Remélem segítessz!
üdv! Gabi
Holnap mégse taksonyba megyünk, mert a Sanya nem lesz. Így irány nyáregyháza! 9kor indulunk! Valaki megy még oda?
Ha vagy, megnéznéd az alábbi linket, mert találtam egy légszűrő házat és ha tudnál segíteni, , hogy lehetne elhozni azt megköszönném. Egyáltalán a szállítása stb milyen költségekel járna?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
váltojavitást és főtengely centirozást is vállalsz kezdőként..
tudod mit csináld meg! sok sikert.
már ha nem zseb tv doboz
nekem ráér, nincs semmi baja, csak ki tudja mennyi szmötyi van benne