Srácok!
A Debrecni Teremcrosson akarok elindulni, olvasgatom a szabályokat, és olvasok egy olyat, amiről még nem igazán hallottam.
Idézem: "A MAMS és a FIM szabályainak megfelelően a benzin, olaj és hűtővíz túlfolyócsöveit egy biztosan záródó és üríthető gyűjtőedénybe kell vezetni."
Ez milyen? Menet közben is fent kell lennie a motoron? Segítsetek!
Nem okoskodni akarok, de én úgy tudom hogy nyomvályús kanyarba pont hogy a motorral együtt kell dőlni és nem szabad kiülni az ülés szélére. Kövezzetek meg ha nem így van
Keme!
Megvan az egyik hibám ezzel a hülye nyomos kanyarral.
Szerintem nem ültem eléggé a tankhoz, plusz amit mondtál, hogy nem kellene a motorral együtt dőlni, hanem kiülve.
Megnéztem a felvételt 3szor, meg vagy 10 crossos videót
Annál a homokosnál meg tényleg sokkal bátrabban meg hamarabb kellene ráverni a gázt, ráadásul szerintem ott is 2es-ben csúsztatott kuplunggal, csak ahhoz még kicsit fostos vagyok
A fékkart meg a kuplungkart meg még kintebb fogom szerintem állítani, aztán majd megnézetem mi van ezzel a kuplunggal, hogy ennyire bent fog.
Tegnap mi is voltunk ott Taksonyban. A lovardás gyereké a pálya (Krisztián), kicsit rövid de nekünk amatőröknek élvezetes és bolondbiztos a pálya. 2 pénzé lehet használni.
Ki javít horpadt rezót? Tegnap sikerült térddel benyomnom..
Azért lett alb@szva, mert Debrecen jár a fejembe, így ezt is irtam le
Egy műanyag colás flakkon megteszi.
Köszönöm a válaszotokat! Ezek szerint nem egy "ördöngős" dolog...
A Debrecni Teremcrosson akarok elindulni, olvasgatom a szabályokat, és olvasok egy olyat, amiről még nem igazán hallottam.
Idézem: "A MAMS és a FIM szabályainak megfelelően a benzin, olaj és hűtővíz túlfolyócsöveit egy biztosan záródó és üríthető gyűjtőedénybe kell vezetni."
Ez milyen? Menet közben is fent kell lennie a motoron? Segítsetek!
Megvan az egyik hibám ezzel a hülye nyomos kanyarral.
Szerintem nem ültem eléggé a tankhoz, plusz amit mondtál, hogy nem kellene a motorral együtt dőlni, hanem kiülve.
Megnéztem a felvételt 3szor, meg vagy 10 crossos videót
Annál a homokosnál meg tényleg sokkal bátrabban meg hamarabb kellene ráverni a gázt, ráadásul szerintem ott is 2es-ben csúsztatott kuplunggal, csak ahhoz még kicsit fostos vagyok
A fékkart meg a kuplungkart meg még kintebb fogom szerintem állítani, aztán majd megnézetem mi van ezzel a kuplunggal, hogy ennyire bent fog.
Ezt nézéttek, lehidaltok! 30mp nél hogy rakja be abba a kanyarba a motort Stewart
Amúgy Totó (Proex)
Ki javít horpadt rezót? Tegnap sikerült térddel benyomnom..
Yamaha yz/wr 400-426-450f új lán szett eladó