Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze a sapi kevláros, a gatya beépített protektoros
nem tunnek tul biztonsagosnak, ezekben fogsz motorozni?
ismersz hát
Részemröl okés..
Hy

Beszéltem Emmával neki meg másoknak is a Vasárnap a jó..Nekem meg jó mind2ő..
Ő,a redbull gyáros fia Gondolom Én
RedBullBéci ki vagy te? Ismerlek?
De vagány leszel
Emma= Misi neharagudjjjjjjj
ő ki?
Hívd fel a fővezért . Majd ő megmondja hogy mikor megyünk.
akkor megyünk holnap is
mikor?
Kerkyra csak holnap tud jönni. Vasárnap Miszlára kell mennem szavazni.
Én ilyen dolgokat nem csinálok. Minek nősültem meg akkor? Arra van az asszony .
Csinálom pedig mind a hármat Nem kell mosópor?Folyékony A.r.iel,meg L.e.n.or öblítő óccsón?Van mint a tenger Lesz egy kis
Nem férfi munka a főzés, de még a takarítás sem . A mosásról ne is beszéljünk
Neeeeem A vizes edénybe az olajat és úgy melegítettem Eddig takarítottam Többet se csinálok ilyet
Beletetted a vizes szilvát a forró olajba? ezt még én is tudom hogy nem szabad....
Kösz
rég nevettem ilyen jót
jó étvágyat
Szípek Na,most fogsz beszarni a röhögéstől Neki álltam fagyasztott szilvás derelyét csinálni az előbb.Felrakom a vizet,fagyasztóból kiszedem a cuccost.Víz felforr,közbe olvasom mit kell csinálni,beteszem a vízbe.Keresek szűrő kanalat.Megvan.Zsemlemorzsa nincs sehol Kérdem asszonyt aszongya van,keressem.Keresi a faszom éhes vagyok,nekem most kell.Jóvan akkó nincs.Közbe kész a cumó,kiszedem,leöblítem,tálba teszem.Agyalok ,mit tegyek rá? Beszórtam kristálycukorral a nyers cumót Teszek má rá fahéjat is,keresem, hoppá , meg van a zsemlemorzsa Na, akkor edény vízzel kimos olaj bele,azt tűzre Fél perc múlva olaj a plafonig fröcskölt,meg 1 méteres körzetben,de mint az állat Nem bírtam közelebb menni,mondom má mindegy,majd abbahagyja,de nem Lekapom a gázról,leteszem a földre,folytatja(má minden tiszta olaj)belebasztam a zsemlemorzsát azt vissza a tűzre Má pirult,a széle mikor leszedtem,letettem a földre,azt ekkor jött ki az asszony:Te mi a faszt csinálsz itt a földön?Na takaroggyá
Azt befejezte,most meg má zabálom Így kell gyorskaját csinálni Jó szar,de gyors
Köszönöm Uram!
hepiburszday
Járt ma nálam a Jézuska , hozott két ktm-es cuccot.
Köszönöm Uram!