kifejezetten verseny célokra van tervezve, igaz hogy sportmotor van a cimkéjén, de teljesen lényegtelen, ugyan úgy cserélgetni kell mintha 5100 lenne benne! szerintem!
Q8 Moto SBK az full synt olaj lenne?
Amilyen áron megkaptam, gondoltam ez is rész-szintetikus.
Ha jobb az 5100-nál, ha nem, most pár órát ezzel az olajjal fogok motorozni. (talán még többet is, ha azt mondjátok, hogy kb. a legjobb az áráért)
ma kint voltam pazonyban! de nem szóltam senkinek... már elegem van hogy csak a számlákat csinálom és a végén senkivel nem tudok motorozni... (úgy volt hogy debrecen lesz, de a végén bemérgesedtem és leléptem szabolcsba )még napsütésben értem ki,(8:40) mire lepakoltam szakadt az eső, de utána nagyot motoroltam, egyedül élveztem a pályát délig lehettem csak, sajnos mivel a futó is mint mindig kölcsön volt!
talán holnap is lesz valami, csak horgászni is kéne valamikor
Sáska család hogy szerepelt?
Gratulálok az értelmi szerzőnek
ja és tapasztalat
Ford transit=kenyeres autó
MTZ=eke ganészoró stb
Amilyen áron megkaptam, gondoltam ez is rész-szintetikus.
Ha jobb az 5100-nál, ha nem, most pár órát ezzel az olajjal fogok motorozni. (talán még többet is, ha azt mondjátok, hogy kb. a legjobb az áráért)
Jól tetted, én is mennék, dehát mocskos fáradt vagyok. Munkahelyet kell váltanom
ma kint voltam pazonyban! de nem szóltam senkinek... már elegem van hogy csak a számlákat csinálom és a végén senkivel nem tudok motorozni... (úgy volt hogy debrecen lesz, de a végén bemérgesedtem és leléptem szabolcsba )még napsütésben értem ki,(8:40) mire lepakoltam szakadt az eső, de utána nagyot motoroltam, egyedül élveztem a pályát délig lehettem csak, sajnos mivel a futó is mint mindig kölcsön volt!
talán holnap is lesz valami, csak horgászni is kéne valamikor
ON