Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azok is elöl Pontosat nem tudok
Én meg nem nyúlok a telóhoz...

Sáska család hogy szerepelt?
Felébredt a srác! Mondtam Tíííííbornak,menek helyette,aszonta nem akar hazavinni semmit Rajtos vidije megvan a 2.futamé,majd belököm holnap
Hallottam, remekelt rendesen, mint ha új dimenzió nyílt volna ki előtte
Ócska kisgép van má 4 éves is Annyit tud,mint Én Mindenhez nem érthetünk Fotóban, maga a proff
Persze van egy-két jó köztük!
Gyönyörûen megkomponált, tûéles képek!
Ma,fölényesen nyert,lazán a legjobb volt
Órákat adok,1000/fő/alkalom
T.bicskei mazsola
Valami öreg szar Yz gátlót raktak bele hátra.(jó esetben.)
Gratulálok az értelmi szerzőnek
Abban én is érdekelt lennék van C+árufuvarozoi vizsga is.
ja és tapasztalat
Ford transit=kenyeres autó
MTZ=eke ganészoró stb
én meg munkahelyet keresek ha tudtok szállítmányozással,logisztikával kapcsolatba valami es melót, kész vagyok lépni csak szóljatok
kifejezetten verseny célokra van tervezve, igaz hogy sportmotor van a cimkéjén, de teljesen lényegtelen, ugyan úgy cserélgetni kell mintha 5100 lenne benne! szerintem!
majd oberkodok
Q8 Moto SBK az full synt olaj lenne?
Amilyen áron megkaptam, gondoltam ez is rész-szintetikus.
Ha jobb az 5100-nál, ha nem, most pár órát ezzel az olajjal fogok motorozni. (talán még többet is, ha azt mondjátok, hogy kb. a legjobb az áráért)
Pék jóóóóóóóóóó!Ne vácccssss,csóró leszel
Szinte ismerős a szitu.
Jól tetted, én is mennék, dehát mocskos fáradt vagyok. Munkahelyet kell váltanom
megértelek mindenben!
OFF:

ma kint voltam pazonyban! de nem szóltam senkinek... már elegem van hogy csak a számlákat csinálom és a végén senkivel nem tudok motorozni... (úgy volt hogy debrecen lesz, de a végén bemérgesedtem és leléptem szabolcsba )még napsütésben értem ki,(8:40) mire lepakoltam szakadt az eső, de utána nagyot motoroltam, egyedül élveztem a pályát délig lehettem csak, sajnos mivel a futó is mint mindig kölcsön volt!
talán holnap is lesz valami, csak horgászni is kéne valamikor

ON
tehat akkor nem szabad lotyogjon szabadon?.....akkor ki kell talaljak oda valamit
Jaja,mindennek jónak kell lenni.Ha egy része rossz,rosszul működik az egész.Rendesen nézd át
ott a jobb felen a legvegen .....