Helló !
Kérnék egy kis segítséget , van egy 2007-es cpi sx-emvanósz, és nem működik a digitális kilométeróra .Valószínűleg a keréknél nem érzékeli
a jelet.Aki tud írjon.
A léptetővillák tengelyei is cserélve lettek, mert van belőle mégegy szett! A körmökön sem láttad durva lekerekedést és mint irtam az első 20percben a motor jó volt, holott a szétszedés előtt már produkálta a dolgokat! Most megint csinálja.
Végre kiderült mi a gond a mocimmal:hajtókar, 2db szívószelep, vezérműlánc, és bónuszként egy henger
290-es hengert ajánlottak, szerintetek jó? vagy nem érdemes?
Hello! Lenne egy kérdésem és aki ért hozzá az jó lenne ha irna valami értelmeset, mert kicsit megakadtam. Hoztam magamnak egy Kx 250-et '93-as amiben a 3-4fokozat nem volt jó. 3-ikat kidobta 4-ikben darált. Szétszedtem a fogaskerekeken látszólag semmi komolyabb kopás nem volt. Cseréltem 2db léptetővillát azokon látszott bemaródás. A berugótengely végén van egy acél persely annak a tartófüle, hogy oldalra ne tudjon elmozdulni, és ezáltal ne tudjon a hézagolás elmenni le volt reszelve. Ezt én megoldottam csavarokkal. Blokk összerak-beindit-kipróbál és mindne fasza volt. A 3-ikat és 4-iket is szépen vette. Erre Kb 20-30percet ketyegtem vele majd elment a 3-ik/darálni kezdett/ majd kb megint 20-perc után elment a 4-ik is/darálni kezdett/ most ugyanott tartok mint szétszedés előtt. Megint kezdem szétszedni, de tanácstalan vagyok, hogy hol keressem a hibát. A z első 20percben fasza volt minden. Szivesen venném a segitséget
van 1 kis gondom....... egyszer csak menes kozben eszre vettem nem nyit normalisan a power vagyis nincs az az ereje........szetszedtem es le volt esve a biztosito visszaraktam...ment egy olyan 2 orat es megint ugy csinal de most nincs leesve rola a biztositek vajon mi lenne a baj? s mindha egy kicsi csorgo hangot adna ki.....
Télleg bakker
Most cseréltem enyémen is, megkeveredtem.
Viszont 14 nem biztos hogy elfér elől. Úgyhogy akkor a hátsót kellene mondjuk egy 49esre cserélned ha még hosszabb áttételt akarsz.
Te érzed hogy mi a jó. De ha CR 125 akkor én előre raknék egy 12es lánckereket a 13 helyett, ha nagyon endurozol vele. Bár sose értettem hogy mér jó crossal endurozni, ráadásul 125-el.
Ez már az volt...
Kérnék egy kis segítséget , van egy 2007-es cpi sx-emvanósz, és nem működik a digitális kilométeróra .Valószínűleg a keréknél nem érzékeli
a jelet.Aki tud írjon.
Asszem elkelt a motorunk!
Mert már nem találom a hirdetést!
Pedig aszt mondta a srác hogy hétvégén el lehet menni megnézni!
Megnézhetnéd a léptető villák tengelyeit,nem e görbék?
vagy a kapcsolódó fogaskerekek körmei nincsenek e le gömbölyödve?
Végre kiderült mi a gond a mocimmal:hajtókar, 2db szívószelep, vezérműlánc, és bónuszként egy henger
290-es hengert ajánlottak, szerintetek jó? vagy nem érdemes?
Most cseréltem enyémen is, megkeveredtem.
Viszont 14 nem biztos hogy elfér elől. Úgyhogy akkor a hátsót kellene mondjuk egy 49esre cserélned ha még hosszabb áttételt akarsz.
am meg endurozni endurót kell venni.....